zlatan_1
zlatan_1

Se Zlatans firemålshow: Hælscoring og skudd i 150 km/t

Til og med Anderlecht-fansen måtte applaudere supersvensken.

Anderlecht-PSG 0-5

Video med tillatelse fra Viasat.

Zlatan Ibrahimovic var helt ustoppelig da PSG gjestet Anderlecht onsdag.

Han 1-0-scoring var av det meget enkle slaget, da han ble spilt fri og kunne spasere inn sitt første mål etter 17 minutter.

Fem minutter seinere vartet han opp med en langt lekrere scoring ved den fremføre stolpen, da han var først på et innlegg fra Gregory van der Wiel. Svensken viste hvilken ballkunstner han er da han flikket ballen i mål med hælen.

Les også: Zlatan med nytt magisk mål med hælen
Les også: Zlatan om hælscoringen: – Et av mine fineste mål noensinne

150 km/t
Men han var ikke ferdig med det. For nok en gang vartet han opp med en scoring som overgikk den forrige.

Med ti minutter igjen av første omgang fullendte han sitt hat trick da han klemte til fra rundt 25 meter. Ballen endre i krysset etter det knallharde skuffet, som ifølge Viasat ble målt til vanvittige 122 kilometer i timen! Tallet ble senere oppjustert til 150.

– En stor ære
Da ga til og med hjemmefansen stående applaus til den svenske superspissen

– Det var et bra mål, jeg klager ikke. Spesielt ikke når supporterne applauderte meg, det er en stor ære for meg. Det er første gang det skjer, tror jeg, men jeg kan bare snakke om denne kampen. Jeg er lykkelig. Når du kan score et slikt mål er det et herlig minne, sier Ibrahimovic til Viasat.

Men selv om hat tricket var fullendt etter 35 minutter var verken Zlatan eller PSG ferdig.

Da en Anderlecht-forsvarer skled og mistet ballen til Blaise Matuidi i eget felt. Matuidi la uselvisk inn foran mål, der Édinson Cavani sørget for 4-0.

Så var det tid for Zlatan, som sørget for å dundre inn sitt fjerde for kvelden etter 62 minutter. Da var det også slutt, svenskens 5-0-scoring var kveldens siste.