Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av: Iselin Øverbø

Sondre Lerche (31) og kona Mona Fastvold (32) har gjort det slutt etter et åtte år langt ekteskap, melder Se&Hør.

«Har betydd mye for hverandre»

«Etter et mer enn åtte år langt ekteskap, vennskap og samarbeid, har Sondre og jeg bestemt oss for å fortsette hver for oss. Som mange av dere vet, har vi betydd så utrolig mye for hverandre siden vi møttes i 2004, og vi har vært spesielt gode mot hverandre gjennom disse hendelsesrike, hektiske årene i livene våre. Vi kommer fortsatt til å holde kontakten, privat og profesjonelt, nå først gjennom Monas debut som regissør i The Sleepwalker, som har premiere denne vinteren, og vi vil fortsette å følge og støtte hverandre med kjærlighet og entusiasme, som venner», skriver Mona på sin Facebook-side.

Uten bitterhet

Mona bor for tiden i Paris, hvor hun jobber med to nye filmprosjekter, mens Sondre bor i parets leilighet i Brooklyn i New York, hvor han jobber med ny plate.

«Vi har bodd hver for oss siden august og dette skjer uten bitterhet eller svik. Vi skal fortsette å stå hverandre nær og støtte hverandre gjennom denne nye, uvanlige prosessen. Vi gleder oss til å se dere alle igjen snart, sammen og hver for oss. Med kjærlighet - takk for at dere forstår. Mona & Sondre»

Paret giftet seg i sjømannskirken i New York i 2005, etter at de møttes under innspillingn av sangen «Days that are over».

Sondre Lerche er for tiden aktuell som mentor i The Voice på TV 2.