Cæsar
Cæsar

– Alle har vel ligget med noen de ikke husker?

«Hotel Cæsar»-stjernen husker ikke hvor mange menn karakteren hennes har hatt sex med.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av Tore Waskaas og Marit Grøtte

«Hotel Cæsar» fyller 15 år den 24. oktober, og i løpet av de over 2500 episodene har det vært mye romanse. Veldig mye romanse.

Glemmer sexpartnerne

Ingrid Nordby spilte Benedicte Brubak fra 2000 til 2008. Karakteren hennes hadde mange sexpartnere. Såpass mange at hun faktisk ikke husker alle.

Nordby ramser opp syv karakterer som hennes karakter hadde sex med, men så stopper det opp.

– Jeg tror jeg mangler to. Jeg tror det er ni, egentlig. Jeg husker ikke de to andre. Men alle har vel ligget med noen de ikke husker? sier hun og ler.

Nordby husker dog sitt første kyss på TV. Det var i en park på Sagene med Christian Strand, som spilte hennes kjæreste Knut Arne Olsen fra 2000 til 2001.

– Jeg var så nervøs at jeg holdt på å dø. Jeg måtte ta meg en drink først, så jeg gikk på en bar og tok en drink alene. Og det gjør man ikke når man er 18 år gammel. Jeg styrtet drinken og møtte opp til kveldsopptak i parken på Sagene og hadde mitt aller første kyss med Christian Strand. Og det synes jeg var skikkelig gøy. Christian er kjempeflink til å kysse. Kona hans er veldig heldig, sier hun i TV 2-programmet «Hotel Cæsar 15 år» som sendes lørdag klokken 22.50.

Se video fra «Hotel Cæsar 15 år» øverst i saken!

Christian Strand husker den samme scenen.

– Jeg husker at jeg likte det. Det var veldig, veldig koselig, da. Å gå på jobb og kysse vakre jenter er jo vel ikke så galt? sier han.

Nordby innrømmer også at hun har falt for motspillere.

– Når man jobber så tett sammen og må være intime, og spesielt når man er ung og kanskje ikke har et så profesjonelt forhold til det, er det selvfølgelig klart at det oppstår litt romanser og sånne ting. Jeg har i hvert fall vært småforelsket i et par av mine motspillere.

ROMANTISK: Karakterene Benedicte (Ingrid Nordby) og Knut Arne (Christian Strand) hadde sitt første kyss i parken på Sagene.  (Foto: Hotel Cæsar)
ROMANTISK: Karakterene Benedicte (Ingrid Nordby) og Knut Arne (Christian Strand) hadde sitt første kyss i parken på Sagene. (Foto: Hotel Cæsar)

LES OGSÅ: Her avslører Kim Kolstad alle «Hotel Cæsars» hemmeligheter

Ikke kult, men kleint

– Man skulle tro at en gutt på 20 år synes det er kult, men det var kleint. Kleine sexscener var det ikke så gøyalt å spille inn, sier Stian Barsnes Simonsen om sine romantiske scener.

Barsnes Simonsen spilte pikkoloen Henning Nygaard fra 1998 til 2000. På skjermen hadde han et forhold til både Charlotte Anker-Hansen Iversen, som ble spilt av Kristin Frogner, og Tove Jensen, som ble spilt av Kimberly Larsen.

KLEINT: Henning (Stian Barsnes Simonsen) og Tove (Kimberly Larsen) hadde et forhold på hotellet. (Foto: Hotel Cæsar)
KLEINT: Henning (Stian Barsnes Simonsen) og Tove (Kimberly Larsen) hadde et forhold på hotellet. (Foto: Hotel Cæsar)

Kjærlighet på kontoret

– Alle er jo sammen med alle i en såpeserie, sier Ingar Helge Gimle som spilte den ondskapsfulle pastoren Arne Marcussen fra 2000 til 2002.

Karakteren Arne hadde flere romanser på hotellet, men den scenen Gimle husker aller best er en hvor Arne og Juni befinner seg på kontoret.

– Jeg husker jeg hadde en elskovsscene med Anette Hoff, altså Juni, på kontoret opp mot en glassvegg og så kommer «ektemannen» hennes gående. Sånne scener er morsomt å spille. Vi skuespillere elsker det. «Hvem skal jeg kysse dette året?». Det er klart vi synes det er gøy. Jeg lå en hel dag i en dobbeltseng med Elin Sogn. Man kan ikke ha det bedre. Det glemmer jeg aldri, og det har aldri skjedd igjen, sier han og ler.

PÅ KONTORET: Arne (Ingar Helge Gimle) er romantisk med Juni (Anette Hoff). (Foto: Hotel Cæsar)
PÅ KONTORET: Arne (Ingar Helge Gimle) er romantisk med Juni (Anette Hoff). (Foto: Hotel Cæsar)

LES OGSÅ: Bjørnar Reime Erlandsen (25) skal deale dop på Hotel Cæsar

Kjærester både på skjermen og i virkeligheten

Jannecke Øinæs spilte Cecilie Dahr Hove fra 2008 til 2010. I serien var karakteren hennes sammen med Storm Liland Anker-Hansen, som blir spilt av Kim-Daniel Sannes. Etter hvert blomstret kjærligheten mellom de to skuespillerne utenfor settet, og Jannecke og Kim-Daniel ble et par.

– Når jeg fikk rollen så tenkte jeg ikke at jeg også skulle få kjæreste. Historien med Cecilie og Storm gikk veldig parallelt med vårt forhold. Vi ble jo nesten kjærester samtidig. Også ble det faktisk slutt når jeg skulle ut av serien. Det hele var litt absurd, sier hun.

DOBBEL KJÆRLIGHET: Jannecke Øinæs og Kim-Daniel Sannes var kjærester både på skjermen og i virkeligheten.  (Foto: Hotel Cæsar)
DOBBEL KJÆRLIGHET: Jannecke Øinæs og Kim-Daniel Sannes var kjærester både på skjermen og i virkeligheten. (Foto: Hotel Cæsar)

– Jeg hadde ikke lyst til å kysse

Marita Traaen sjekket inn på hotellet i 2009. Det tok ikke lang tid før hennes karakter Runa Jørgensen ble sammen med Georg «Goggen» Anker-Hansen jr., som ble spilt av Tarjei Westby.

– Jeg hadde ikke hatt noen kjæreste før jeg spilte i «Hotel Cæsar», og det var nesten sånn at han var min første kjæreste. Da Runa og Goggen skulle kysse for første gang, så var jeg veldig nervøs fordi jeg visste at det skulle gå på TV. Jeg tror ikke jeg hadde noe lyst til å kysse, men man måtte gjøre det, sier hun.

LES OGSÅ: «Pelle» inviterer til åpen dag på Hotel Cæsar

NERVØS: Marita Traaen innrømmer at hun var spent da hennes karakter Runa skulle kysse Georg (Tarjei Westby) for første gang.  (Foto: Hotel Cæsar)
NERVØS: Marita Traaen innrømmer at hun var spent da hennes karakter Runa skulle kysse Georg (Tarjei Westby) for første gang. (Foto: Hotel Cæsar)

Se «Hotel Cæsar 15 år» på TV 2 lørdag klokken 22.50.