nicki (Foto: Nicki Bille Nielsen/Scanpix)
nicki (Foto: Nicki Bille Nielsen/Scanpix)

Bille Nielsens far knuste TV-skjermen da sønnen scoret

Nicki Bille Nielsen ble sendt på sinnemestringskurs av RBK denne høsten, men også spissens far har sterke følelser.

TRONDHEIM/OSLO (TV 2 Sporten): Det viser et bilde Rosenborg-spilleren la ut på bildedelingstjenesten Instagram torsdag.

Bille Nielsen, som har snaue 40.000 følgere, publiserte et bilde av en TV med knust skjerm og følgende tekst:

– Min far ble så oppspilt da jeg scoret mitt første mål for landslaget at han slo i TV-skjermen. Haha! #passion #epic

Bille Nielsen ble byttet inn kvarteret før slutt da Danmark ledet 5-0 over Malta tirsdag. Seks minutter før slutt stakk spissen inn i bakrommet, ble spilt alene med keeper og vippet ballen lekkert over målvakten.

Slo i skjermen
Det var altså denne scoringen som fikk danskens far til å gå løs på TV-skjermen i ren glede.

Bille Nielsen har hatt mediepause i tre uker etter at han ble arrestert for ordensforstyrrelser i Trondheim, men TV 2 Sporten hadde via RBK gjort en avtale om å snakke med spissen torsdag.

25-åringen fortalte likevel at han ikke hadde tid til å snakke med pressen etter formiddagstreningen, men rakk å svare «det var fint» på spørsmål om hvordan det var å score sitt første landslagsmål før han forlot Lerkendal.

Glattcelle
Bille Nielsen beklaget etter at han havnet på glattcelle kun tre dager foran bortekampen mot Sarpsborg i slutten av september. Dansken fikk en skriftlig advarsel med beskjed om at sparken venter ved liknende overtramp i fremtiden.

Samtidig begynte Bille Nielsen på et sinnemestringskurs for å bedre kontroll over temperamentet i tillegg til å innføre en mediepause.

– Noen ganger kan jeg være min verste fiende. I noen situasjoner når jeg er full, kan jeg komme i situasjoner som ikke er bra for meg. Derfor kan et slikt program hjelpe meg, uttalte RBK-spilleren til Adressa.

761145