aksel (Foto: Instagram)
aksel (Foto: Instagram)

Her poserer Aksel Hennie med Ronaldos kjæreste

Skuespilleren poserer med Sports Illustrated-modell Irina Shayk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av Line Barka

Skuespiller Aksel Hennie er nesten ikke til å kjenne igjen på bildet han har publisert av seg selv fra innspillingen av storfilmen «Hercules» mandag.

På bildet poserer Aksel som rollefiguren Tydeus, og han har selv valgt å titulere bildet med «Beauty & the Beast». «The Beauty» er ingen ringere enn den russiske modellen Irina Shayk, Real Madrid-spiller Cristiano Ronaldos kjæreste.

Irina Shayk, som er modell for «Sports Illustrated», skal også ha fått en rolle i filmen.

LES OGSÅ: Se de hete undertøysbildene av Ronaldos kjæreste

Får stjerneros

Innspillingen av filmen «Hercules» finner sted i Budapest, og Aksels prestasjoner har ikke gått ubemerket hen hos filmens store stjerne Dwayne Johnson.

ak2 (Foto: Instagram)

«6am. Shooting over 12hrs & still going. My HERCULES co-star @AkselHennie reps out between takes. #Discipline #MyBoy», skrev Johnson på Twitter for en tid tilbake.

Les også: Superstjerne skryter av Aksel Hennie

Knallhard trening

Nylig delte skuespilleren treningsprogrammet sitt med sine drøyt 15.000 følgere på Instagram, og nærmere 48.000 følgere på Twitter.

36-åringen har den siste tiden tilbrakt mange timer i treningsstudio, og dette kun for å komme i form til rollen som Tydeus.

– Viktig, treningsprogrammet er skreddersydd for meg, og har et nøyaktig mål, å få meg i form til en rolle i en film, skrev han på Instagram.

LES OGSÅ: Ronaldos kjæreste Irina Shayk toppløs i sexy fotoshoot

STJERNEPAR: Sports Illustrated-modell Irina Shayk og Real Madrid-spiller Cristiano Ronaldo. (Foto: SEBASTIEN BOZON, © S Bo/jk)