KISS ME: Dansedommer Fløysvik klinte til og kysset Eli Hagen på direkten under kveldens «Skal vi danse». Etterpå fikk Eli dobbelt opp. (Foto: TV 2)
KISS ME: Dansedommer Fløysvik klinte til og kysset Eli Hagen på direkten under kveldens «Skal vi danse». Etterpå fikk Eli dobbelt opp. (Foto: TV 2)

Slik reagerer Carl I. Hagen på kyssingen

Eli Hagen er storfornøyd etter at Tor Fløysvik kysset henne og ga henne gode tilbakemeldinger på dansen.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

AV Beate Sneve Larsen

Etter at Eli Hagen og Bjørn Wettre Holthe hadde fullført sin samba på parketten på Skal vi danse, var både de og dommerne fornøyde med innsatsen.

Tor Fløysvik ga henne strålende tilbakemeldinger, og Eli på sin side ble så glad at hun hvisket til programleder Guri Solberg om hun ikke kunne få gi dommer Fløysvik en klem.

SE VIDEO UNDER

På begge kinnene

Eli løp fram til Fløysvik og ga han en skikkelig klem, og da benyttet Fløysvik sjansen til å gi Eli et realt kyss på hvert kinn.

– Han kysset meg! Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle oppleve av Tor Fløysvik, for han er veldig kritisk, og veldig streng. Han sa så mye pent om meg at jeg begynte jo nesten å gråte, sier Eli og fortsetter.

– Så jeg spurte Guro om jeg kunne gå å gi han en klem, og da sa hun at ja, gå å gi han en klem. Og så kysset han meg på kinnet! Først på det ene kinnet, og så på det andre kinnet.Jeg tror ikke jeg kan vaske meg på lenge jeg nå, sier Eli sprudlende og i sedvanlig godt humør i pausen til Skal vi danse.

– Du tror ikke Carl blir misunnelig nå da?

– Nei, det tror jeg ikke. Jeg tror han koset seg over at det gikk bra, sier Eli.

Og Carl, nei han var langt fra misunnelig.

– Det synes jeg var festlig, veldig festlig. Det var bare moro. Hun var veldig veldig glad, og jeg synes også Tor var veldig real i dag. Jeg er veldig stolt av henne, sier Carl I. Hagen med et stort smil.

Tok for seg

Tor Fløysvik er kjent for å være ganske streng med danserne, og kommer oftest med krasse kommentarer. Men i dag slo han altså til med skryt til Eli, og da Eli ville gi han en klem var han ikke tung å be.

– Det var hyggelig å få en klem av Eli, sier Tor Fløysvik til TV2.no.

– Og da måtte du bare benytte sjansen å få et kyss?

– Ja, er du gal, jeg tar for meg det jeg får jeg, sier han og ler.

Han var ikke redd for å gjøre Elis ektemann sjalu.

– Jeg spurte jo Carl. Han nikket og vinket, og sa kjør på, så da var det helt i orden, sier Tor Fløysvik backstage.

Føler seg som 34

Eli overbeviste på dansegulvet lørdag kveld, og viste for alle at de yngre jentene ikke skal føle seg for trygge selv om Eli kunne vært moren deres. Hun fløy over dansegulvet i et halsbrekkende løft som heldigvis gikk veldig bra.

– Jeg har en flink dansepartner. Jeg gir han et bein og en arm, så ordner han resten, sier Eli om løftet.

– Jeg er ikke redd i det hele tatt, jeg synes det er kjempemorsomt.

Hun føler seg ikke som en dame på over 60 år.

Hvor ung føler du deg nå?

– Jeg er bare 34. Jeg tror jo ikke at jeg er noe eldre enn det, helt til jeg ser meg i speilet da, da tenker jeg "ja så gammel er du ja". Jeg føler meg jo ikke gammel, jeg gjør jo ikke det. Jeg er frisk og sprek stort sett, så det går bra, sier hun til TV2.no.