Kagawa
Kagawa

Moyes' beskjed til Kagawa: – Vi forventer mer

David Moyes ber Shinji Kagawa heve seg skal han være garantert plass på førstelaget.

Shinji Kagawa sliter med lite spilletid i Manchester United. Den japanske stjernen fikk sjansen fra start mot Liverpool uten å imponere. Kagawa startet på venstrekanten. Utover i kampen «vokste» han mer og mer, og han hadde et skudd i tverrliggeren i 2. omgang før han ble byttet ut etter 73 minutter.

United-manager David Moyes retter likevel en pekefinger i Kagawas retning.

– Han gjorde det greit. Jeg synes han vokste utover i kampen. Noe var jeg fornøyd med, men det er også deler av hans spill hvor vi forventer mer, sier Moyes.

Hadde du forventet mer? Si din mening og stem!

Les: Hernández senket Liverpool på Old Trafford

– Mangler kamptrening
Moyes har fått litt kritikk for å utelate Kagawa. Onsdag startet den tidligere Dortmund-spilleren bare sin annen kamp for sesongen.

– En del er blitt sagt om det (manglende spilletid), men jeg tror de fleste som så kampen forstår at han fortsatt mangler kamptrening, sier Moyes.

I 4. runde skal Manchester United ut mot Norwich. Kampen spilles på Old Trafford i slutten av oktober.

Suarez skuffet over resultatet
I Liverpool-leiren var man ikke like fornøyd med 0-1-tapet. Luis Suarez fikk spilletid, men han var ikke spesielt fornøyd med resultatet.

– Resultatet er ikke bra ettersom vi tapte, men følelsen er ganske god siden vi spilte så bra. Vi skapte mange sjanser, men misbrukte dem, sier Suárez etter comebacket.

Les: Arsenals unggutter vant etter straffesparkkonkurranse

Uruguayaneren spilte sin første kamp for Liverpool etter en ti kamper lang utestengelse. Suárez ble straffet etter at han i april bet Chelsea-spilleren Branislav Ivanovic i armen.

Suárez var nær utligning med et frispark i tverrliggeren.

– Jeg vet at det har vært en vanskelig periode, men for meg selv og laget er det veldig viktig at jeg er tilbake. Nå kan jeg hjelpe laget igjen. Det kan jeg ikke utenfor banen. Vi skal holde hodet hevet og tenke på helgens kamp, sier Suárez.

Neste utfordring er managerløse Sunderland på bortebane søndag. (©NTB)