HOLDER KONTAKTEN: André Villas Boas og PSGs president har regelmessig kontakt. (Foto: Scanpix/Photoshop (montasje))
HOLDER KONTAKTEN: André Villas Boas og PSGs president har regelmessig kontakt. (Foto: Scanpix/Photoshop (montasje))

Villas-Boas innrømmer: – Er i regelmessig kontakt med PSG-presidenten

Tottenham-sjefen takket nei til den franske hovedstadsklubben i sommer, men er fremdeles i kontakt med deres mektige eier.

Se Tottenham-Chelsea lørdag 28. september klokken 13.45 på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no!

André Villas-Boas og Tottenham har fått en strålende sesongstart i Premier League, og står med kun ett baklengsmål og tolv poeng etter fem serierunder.

Den sesongstarten kunne sett meget annerledes ut dersom portugiseren hadde latt seg lokke til Paris i løpet av sommermånedene, da Paris Saint-Germain jaktet ny manager til å etterfølge Real Madrid-flyttende Carlo Ancelotti.

35-åringen var nemlig svært aktuell for pariserne, men bestemte seg til slutt for å bli værende på White Hart Lane og ta fatt på sin andre sesong.

Har du Villas-Boas' elever på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

– Jeg ville bli værende en andre sesong i Tottenham og bygge på arbeidet fra i fjor og samtidig tilbringe to sesonger i samme klubb for første gang i karrieren. Klubben har stått bak meg i mange saker, for eksempel ved å hente inn Franco Baldini som teknisk direktør. Jeg ønsket å fortsette prosjektet her, sier Villas Boas nå til franske L'Equipe i et intervju gjengitt av blant andre Daily Mail.

Snakker regelmessig med PSG-sjefen
I samme intervju innrømmer dog portugiseren at han ikke akkurat har brutt alle bånd med PSG og deres mektige arabiske president Nasser Al-Khelaifi.

– Jeg har gode relasjoner til Nasser Al-Khelaifi, som jeg snakker med regelmessig. Jeg kjenner ham fordi jeg jobbet med Al-Jazeera og ble invitert til Doha, hvor de viste meg byggeplanene for VM i 2022. Jeg har blitt imponert. Alt vil bli gjort for å garantere en unik opplevelse for supporterne. Vi har respekt for hverandre. PSGs henvendelse overfor meg har blitt offentliggjort, sier Tottenham-manageren.

– Jeg har gode relasjoner til Nasser Al-Khelaifi, som jeg snakker med regelmessig

Villas-Boas' kommentarer om at han er i regelmessig kontakt med PSG-sjefen vil muligens føre til nye spekulasjoner dersom Laurent Blancs jobb i den franske hovedstaden skulle bli usikker i løpet av den nærmeste tiden. Villas Boas mener i hvert fall at han vet hva som gjelder i Paris, for selv om han selv er under et tøft press som Spurs-manager er det også andre i fotballverdenen som må leve med tøffe forventninger.

– Jeg er sikker på at ambisjonene til PSG, som du kan se ut i fra deres investeringer de siste to årene, er å vinne Mesterligaen. For oss er ambisjonen å delta i Mesterligaen, sier Villas-Boas.

– Vi spiller mer som et lag
Selv har han også investert heftig denne sommeren, etter salget av Gareth Bale til Real Madrid, og foreløpig ser det ut til å gå veldig bra med Nord-London-klubben.

– Etter avgangen til Gareth Bale må andre ta større ansvar. De vet at de er gode, så vi vil snakke mye om dem nå slik at de får mange grunner til å skinne. Vi scorer mål, spillerne som har kommet er gode og vi spiller mer som et lag, sier Tottenham-manageren.

HANS STORE STJERNE: André Villas-Boas håper nok i det lengste på å beholde Gareth Bale kommende sesong. (Foto: PA Wire/Pa Photos)
HANS STORE STJERNE: André Villas-Boas håper nok i det lengste på å beholde Gareth Bale kommende sesong. (Foto: PA Wire/Pa Photos)

Tror du Villas-Boas blir PSG-manager i fremtiden? Er Tottenham bedre nå enn med Bale på laget? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!