YlvisMM (Foto: TV 2/Scanpix)
YlvisMM (Foto: TV 2/Scanpix)

Mette-Marit hyller Ylvis

– Jeg er veldig stolt av disse rare guttene, som er ute og danser overalt og lager revelyder, sa kronprinsessen under sitt New York-besøk.

Av Finn-Ove Hågensen

Den norske kronprinsessen har naturligvis fått med seg amerikanernes Ylvis-hysteri.

Se reportasjen øverst i artikkelen hvor kronprinsessen lattermildt takker nei til oppfordringen om å lage revelyder på TV 2.

Kronprinsesse Mette-Marit deltok på to arrangementer i New York i sin jobb som goodwillambassadør for FN.

Først møttes stort sett unge, og vellykkede mennesker, for å diskutere hvordan verdens fattige kan hjelpes. Deretter spaserte hun videre til neste arrangement, noen kvartaler unna.

Der ble det diskutert hvordan ny teknologi og sosiale medier kan tas i bruk. «Social Good» heter organisasjonen som skal være en møteplass der store ideer møtes for å skape innovative løsninger for en bedre verden.

– Det er et arrangement som prøver å hente inn den innovasjonen som ligger i teknologi og knytte det sammen med de store utfordringene vi har i verden i dag, som helse og miljø, sier kronprinsessen til TV 2 i New York.

Hun forteller at hun setter stor pris på å jobbe med dette. Samtidig forteller hun at hun naturligvis har fått med seg amerikanernes Ylvis-hysteri.

– Hvem har ikke det, sier kronprinsessen og ler. Hun legger til:

– Jeg er veldig stolt av disse rare guttene, som er ute og danser overalt og lager revelyder.

LES OGSÅ: Derfor får du ikke «The Fox» ut av hodet