Luis Suarez (Foto: EDDIE KEOGH/Reuters)
Luis Suarez (Foto: EDDIE KEOGH/Reuters)

Liverpools hemmelige Suárez-plan

Har arrangert treningskamper bak lukkede dører.

Luis Suárez' utestengelse på 10 kamper er snart over. Den kontroversielle Liverpool-spissen kan være tilbake mot Manchester United i ligacupen onsdag.

Uruguayaneren spilte 90 minutter i en treningskamp mot Burnley i midtuken. Han har også vært i aksjon for landslaget og er straks tilbake for Liverpool etter straffen han fikk for å bite Chelseas Branislav Ivanovic.

– Vi har organisert noen kamper bak lukkede dører. Noen interne kamper elleve mot elleve samt at vi har hentet andre lag inn, sier manager Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

– Jobber sokkene av seg
Rodgers er ikke bekymret for formen til Suárez.

– Innimellom har han (Suárez) også spilt noen landskamper som holder ham i form. På toppen av det har han gjort mye individuelt arbeid og løpstrening med høy intensitet. Vi tror han er på et nivå der vi ikke vil merke at han er ute av kamptrening.

Les: Arsenal gir opp Suarez
Les: Suárez ba om unnskyldning – fikk trene med A-laget

– Selvfølgelig vil der være en tilpasningsperiode, men jeg ser virkelig fram til å få ham tilbake. Han jobber sokkene av seg for å være i best mulig form, legger Rodgers til.

Bet Ivanovic
Uten spissrebellen har Liverpool klart seg bra i Premier League. Klubben topper tabellen etter tre 1-0-seirer og én uavgjortkamp. Lørdag venter Southampton på hjemmebane.

Det var i april i år at Suárez satte tennene i Chelseas Branislav Ivanovic. Stjernespissen unnskyldte seg tidlig overfor Ivanovic privat og Liverpool-fansen offentlig, men da var skaden allerede gjort. (©NTB/TV 2 Sporten)