Agger (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Agger (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Fowler: – Naturlig at Agger blir Liverpool-kaptein

Liverpool-legenden Robbie Fowler mener Daniel Agger er en naturlig arvtaker av kapteinsbindet i klubben når Steven Gerrard en dag legger fotballskoene på hylla.

– Jeg tror det er den naturlige utviklingen. Gerrard har noen flere år i seg, men Daniel er visekaptein og favoritt til å ta over kapteinsbindet. Jeg vil ikke ha noe imot det, sier Fowler til det danske nyhetsbyrået Ritzau.

Han bøttet inn mål for Merseyside-laget mellom 1993 og 2001. Den tidligere angriperen følger fortsatt Liverpool – og Agger – svært tett.

– Daniel var god allerede da han kom til Liverpool i 2006, og han er bare blitt bedre og bedre. Liverpools statistikk over baklengsmål er god denne sesongen, og det er langt på vei Daniels fortjeneste, vurderer Fowler.

Les: Coutinho ute til oktober
Les: Nye TV-kamper fra Premier League bekreftet

Agger er fra før kaptein for det danske landslaget. I Liverpool må han trolig vente noen år på den samme æren. Gerrard forlenget i sommer kontrakten med klubben til 2016.

Agger måtte nylig stå over kampen mot Swansea på grunn av en skade han pådro seg på styrketrening. Liverpool-manager Brendan Rodgers håper at Agger er tilbake til helgens kamp mot Southampton. (©NTB)