Her får du et aldri så lite rosa sjokk når du åpner dørene   noen har fått lov til å gå lettere amok inne i Mercedesen. Faksimile fra www.finn.no.
Her får du et aldri så lite rosa sjokk når du åpner dørene noen har fått lov til å gå lettere amok inne i Mercedesen. Faksimile fra www.finn.no.

E 230 Barbie: Nei – dette er ikke en helt vanlig Mercedes ...

Normal utenpå – men se hva som skjer når du åpner dørene!

Mercedes E-klasse er en stor, tung og solid bil som de færreste vel vil vel finne på å kalle feminin. Tvert imot: Hvis den skulle hatt menneskenavn i stedet for en modellbetegnelse, er "Horst" eller kanskje "Fritz" to nærliggende kandidater.

Men sannelig finnes det ikke unntak på dette også. Nå ligger det nemlig en bil ute til salgs på finn.no som viser at også en godt voksen E-klasse kan bli svært feminin,

Rosa-sjokk

I Drammen står nemlig det som må være verdens eneste E-klasse i Barbie-versjon.

Utenpå ser den ut som en hvilken som helst E-klasse av denne generasjonen. Men når du åpner dørene, er det klart for et aldri så lite rosa-sjokk!

LES OGSÅ: Denne jentebilen har blitt barskere


Lettere amok

Her har nemlig noen gått amok med store mengder rosa maling som virkelig setter sitt preg på innerdører, dashbord og interiøret for øvrig.

Og det stopper ikke der: Setene har fått dalmatiner-trekk som også går igjen i sminkespeilene. Mens innertaket er trukket i et tykt, plysjlignende stoff.


Klikk her for å se annonsen på bilen


Blitt for mye?

Det ser mest av alt ut som jenterommet til en femåring som har fått gjennom viljen sin på alle punkter – men vi er altså inne i en 23 år gammel Mercedes!

Kanskje har det til og med blitt for mye for eieren.

Annonsen forteller nemlig at bilen selges på grunn av "dalende interesse". Så er du en av dem som aldri fikk jenterommet (eller gutterommet) helt som du ville, har du muligheten her!


En annen jentebil – men denne er langt tøffere!


Tilbake til originalen?

Selger kan for øvrig fortelle at bilen har rullet 375.000 kilometer, noe som slett ikke er avskrekkende for en bil som denne. Barbie-Mercedesen kommer uten vinterdekk, til gjengjeld er sommerdekkene nesten som nye. Og den er EU-godkjent til 2015.

Men sitter du nå og tenker at dette ser helt forferdelig ut og at det er ille at noen kan gjøre noe slikt med en god, gammel Mercedes?

Da kan du naturligvis ta turen innom nærmeste bilopphogger, sikre deg nye interiørdeler til en relativt rimelig penge – og så la bilen få sitt gamle, gode og maskuline preg tilbake. Vi vil vel tippe at de fleste liker den best slik den egentlig er!

LES OGSÅ: Er denne E-klassen virkelig verdens beste bil?