BRUDD: Liam Hemsworth og Miley Cyrus skal ha brutt forlovelsen.  (Foto: Reuters )
BRUDD: Liam Hemsworth og Miley Cyrus skal ha brutt forlovelsen. (Foto: Reuters )

Brudd for Miley Cyrus

Forlovelsen mellom superparet Miley Cyrus og Liam Hemsworth er brutt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av Kaja Kirkerud

Mandag ble det klart at mye omdiskuterte Miley Cyrus (20) og kjæresten Liam Hemsworth (23) har brutt forlovelsen. Representanter fra både Cyrus og Hemsworth bekrefter bruddet overfor nettstedet People.com.

Bruddet kommer etter at Cyrus har vært svært mye i offentligheten, senest ved premieren på sin siste musikkvideo, hvor hun poserte helt naken.

Paret møttes først gang i 2010, under innspillingen av filmen «The Last Song». I mai 2012 ble det kjent at det unge paret hadde forlovet seg.

Tidligere i år gikk superstjernene ut og fortalte at de hadde valgt å utsette bryllupet.

I tiden etter at utsettelsen ble kjent viste Miley Cyrus seg ofte uten sin forlovelsesring, og ryktene om et brudd har vært oppe i mediene flere ganger.

I slutten av august gikk Cyrus på scenen på MTV Video Music Awards, og fikk kraftig kritikk etter den halvnakne opptredenen. I tillegg ble den tidligere barnestjernen slaktet for de sure tonene hun leverte på scenen. Opptredenen ble også for sterk kost for Vogue-redaktør Anna Wintour. Hun avlyste et planlagt fotoopptak med superstjernen, skriver New York Daily News. Meningen var at Cyrus skulle pryde forsiden av motebladets desemberutgave.

Les også: Snakk med barna om sexy-Cyrus

Daily Mail skriver at Wintour reagerte sterkt på Cyrus vågale opptreden, som for det meste besto av rumperisting og simulering av oralsex.

Cyrus ble verdenskjent gjennom Disney-serien Hannah Montana.