John Legend giftet seg med Chrissy Teigen (Foto: Faksimile Instagram/GABRIEL  BOUYS/Afp)
John Legend giftet seg med Chrissy Teigen (Foto: Faksimile Instagram/GABRIEL BOUYS/Afp)

Giftet seg med John Legend i helgen – nå viser hun fram kjolen

Halvt norske Chrissy Teigen deler lykken på Instagram.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av Sandra Mei Ling Noer

Artist John Legend (34) og modell Chrissy Teigen (27) giftet seg Lake Como i Italia på lørdag. Blant de 125 gjestene var Kanye West, Quincy Jones og Stevie Wonder, skriver People.com.

I dag deler Teigen et bilde av seg selv i en Vera Wang-brudekjole med sine 163.000 Instagram-følgere.

Og det er ikke den eneste brudekjolen Teigen bar i helgen. 27-åringen fikk nemlig et akutt tilfelle av beslutningsvegring da hun var hos anerkjente designer Vera Wang for å prøve kjoler.

– Hver gang jeg dro dit for å prøve, måtte jeg kjøpe en. De er bare for fine, har hun tidligere uttalt til eonline.com, som for øvrig også kan melde at bryllupsgjestene kunne kose seg med gulorotkake til dessert.

Sang for bruden

Ifølge People.com, opptrådte Legend i bryllupet. Han skal ha sunget låta «All of me», som er skrevet spesielt for bruden.

– Han skriver mange sanger, men denne er spesifikt skrevet om meg, så det gjør at det blir veldig spesielt, har bruden tidligere fortalt.

Forlovet seg i jula

Paret har vært sammen siden 2007 og forlovet seg i jula 2011.

– De ble forlovet i juleferien mens de ferierte på Maldivene, sa Legends talsperson den gang.

Fikk sin første førsteplass i Norge

Amerikanske John Legend har gitt ut fire album og vunnet ni Grammy-priser. Spesielt Norge har tatt godt imot artisten siden hans første album «Get lifted», som ble utgitt i 2004.

– Første gang jeg noensinne ble nummer én på en liste, var her i Norge etter den første uka med salg på det første albumet. Jeg hadde ikke peiling på at folk her i Norge i det hele tatt visste hvem jeg var, sa Legend til NRK i sommer.

Chrissy Teigen, som egentlig heter Christine Teigen Stephens, er født i USA med norsk far og thailandsk mor. Hun jobber som modell, og har blant annet tatt oppdrag for Sports Illustrated, Nike og Billabong.

OSLO 20090301: Den amerikanske soulartisten, John Legend, spilte for et fullsatt Sentrum Scene i Oslo. Foto: Heiko Junge / SCANPIX (Foto: Junge, Heiko/NTB scanpix, © HJ PEK)

John Legend and his girlfriend Chrissy Teigen arrive for the Pur Jeans Halloween Bash in Los Angeles, Friday, Oct. 31, 2008. (AP Photo/Chris Pizzello) (Foto: Chris Pizzello/AP, © CP MM**NY**)

John Legend, left, and Chrissy Teigen arrive at the 54th annual Grammy Awards on Sunday, Feb. 12, 2012 in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello) (Foto: Chris Pizzello/Ap, © GS DC SH PM)

John LEgend og Chrissy Teigen på fashion week (Foto: Michael loccisano/Afp, © kr)