HJERTELIG: Gareth Bale kunne laget røde hjerter i stedet for hvite denne sesongen. (Foto: HEINO KALIS/Reuters)
HJERTELIG: Gareth Bale kunne laget røde hjerter i stedet for hvite denne sesongen. (Foto: HEINO KALIS/Reuters)

Gareth Bale scoret i Real Madrid-debuten

Men selv ikke en Cristiano Ronaldo-scoring i 2. omgang reddet seier for Real Madrid.

Villarreal-Real Madrid 2-2

Det har blitt knyttet store forventninger til Gareth Bales debut i Real Madrid-drakten, og Carlo Ancelotti lot ikke supporterne vente. Allerede i lørdagens oppgjør mot Villarreal ble waliseren kastet utpå fra start i en offensiv høyre kantrolle.

Men selv om Bale var med fra start begynte oppgjøret på verst tenkelig vis for den spanske hovedstadsklubben. Etter drøyt 20 minutter sendte Cani vertene i føringen etter rotete forsvarsspill av gjestene.

Sju minutter før pause slo de hvitkledde så tilbake, og det var selvsagt rekordkjøpet Gareth Bale som var sist på ballen.

En annen nyervervelse, Daniel Carvajal, tok seg fint frem på høyrekanten og fikk lagt inn foran boksen. Der kjempet Gareth Bale ballen i mål og kunne vise spanjolene det karakteristiske hjertetegnet.

Les også: Bale skal tjene penger på hjertefeiringen
Les også: Verdens dyreste fotballspiller pusset skoene til Lundekvam

Ronaldo satte inn 2-1
Etter en times spill ble Bale tatt av banen og mottok stående applaus fra de fremmøtte Madrid-supporterne, og like etterpå var det en annen stjerne sin tur til å markere seg.

Ronaldo (Foto: JOSE JORDAN/Afp)
Ronaldo (Foto: JOSE JORDAN/Afp)

Cristiano Ronaldo fikk etter en del om og men ballen i vertenes 16-meter, og klarte via to forsvarere og keeper Sergio Asenjo å sette inn 2-1-ledelse for gjestene.

Annen tidligere Spurs-ving med kampens andre utligning
Da trodde nok de fleste at Carlo Ancelottis menn ville cruise inn seieren, men til tross for at Gareth Bale var tatt av banen var det fremdeles en eks-Tottenham-ving igjen på banen, og han ville vise at det har bodd mye godt fotballtalent i Nord-London.

Rundt halvveis i omgangen slo nemlig Villarreal tilbake. Målscorer Cani avsluttet fra distanse, og på returen ble Giovani dos Santos gitt litt for mye tid av gjestenes forsvar. Mexicaneren som var Spurs-eiendom mellom 2008 og 2012 satte ballen i det lengste hjørnet, og dermed stod det 2-2 på El Madrigal.

2-2 ble også sluttresultatet, og dermed måtte de hvite fra Madrid nøye seg med ett poeng i Bales debut.