DRAMATISK: Lokaloppgjøret mellom Burnley og Blackburn ga merkelig scoring og superraskt rødt kort.
DRAMATISK: Lokaloppgjøret mellom Burnley og Blackburn ga merkelig scoring og superraskt rødt kort.

Klønemål og superraskt rødt kort

Joshua King og Blackburn dro i land poeng mot erkerivalen.

Burnley-Blackburn 1-1

Joshua King tilbake fra landslagsskuffelse med Norge var med i startoppstillingen til Blackburn i lokaloppgjøret mot erkerivalen Burnley. Og oppgjøret ble akkurat så dramatisk og spennende som ventet.

Selv om det ikke skjedde voldsomt mye i kampens første 75 minutter, tok det totalt fyr i det siste kvarteret. Junior Stanislas sendte vertskapet og supporterne på Turf Moor fullstendig til himmels med en suser fra 20 meter.

Men Blackburn nektet å gi tapt for erkerivalen, og de blå og hvite fikk betalt for arbeidet sju minutter før full tid. Scott Arfield slo en horribel pasning bakover mot egen keeper - den luktet målsniken Jordan Rhodes. Blackburns ettertraktede spiss dro av en forsvarer før han skulle avslutte, men så kom Mike Duff til «unnsetning». Burnley-spilleren skulle klarere ballen utenfor eget mål - slik gikk det ikke. Ballen gikk nemlig via Rhodes og inn i målet til en utspilt Tom Heaton.

Dramatikken var likevel ikke helt over på Turf Moor. Blackburn presset på for vinnermålet, men i steden fikk Burnley en gyllen mulighet på kontring på overtid. Danny Ings hadde nærmest fri bane mot målet til gjestene og måtte bare spurte forbi Lee Williamson. Blackburn-spilleren så tydelig at han kom til å tape løpsduellen og la Ings i bakken. Det resulterte naturligvis i direkte rødt kort, kun ett minutt og 37 sekunder etter at Williamson ble byttet inn.

Ingen av lagene klarte å dytte inn et vinnermål på overtid, dermed endte derbyet 1-1.

PS: Joshua King spilte hele kampen for Blackburn.

Se høydepunkter fra kampen i videovinduet øverst på siden!