Jonathan Parr, Crystal Palace (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Jonathan Parr, Crystal Palace (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Parr med i troppen mot Manchester United

Nordmannen kan få sin Premier League-debut på favorittlagets hjemmebane.

Se Manchester United-Crystal Palace lørdag klokken 13.45 på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no!

Jonathan Parr er tilbake fra skade, og er med i Crystal Palaces tropp til lørdagens kamp mot Manchester United.

– Jeg er med i troppen, og er veldig glad for det, så får vi se om det blir debut nå eller om det blir senere. Det blir uansett en veldig morsom kamp og en spennende kamp, sier nordmannen til TV 2 Sporten torsdag.

24-åringen vet ikke ennå om han blir en del av Ian Holloways startellever på «Drømmenes Teater», men håper på spilletid.

– Laget får vi nok vite på kampdagen. Jeg vil tro at mest sannsynlig er jeg på benken, men det får vi se. Nå er jeg i hvert fall i troppen igjen, så får vi se om det blir noe spilletid, sier venstrebacken.

Har du Parr på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Spilte mot Oman denne uken
Denne uken spilte nordmannen Crystal Palaces treningkamp mot Oman og kom seg gjennom det hele uten problemer.

– Det var en grei kamp. Det var fint for meg å få en time der, så det gikk veldig fint. Ankelen kjennes veldig bra, så det går fremover, sier han.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene: Crystal Palace

Konkurrent fikk ikke plass i troppen
Da Palaces 25-manns Premier League-tropp ble annonsert var det klart at en av spillerne som ble hentet inn for å gi Parr kamp om backplassen, franske Florian Marange, ikke engang fikk plass, noe som betyr at Parr har en konkurrent mindre om plassen.

– Det er litt spesielt. Det er vel sånn med de fleste klubber som rykker opp at de prøver å fornye seg litt. Vi har jo fått inn ganske mange, men jeg regner jo ikke med at det var planlagt å hente noen som ikke kom til å være i troppen, men kanskje har vi fått inn noen som ikke var tilgjengelige og som man ikke trodde vi skulle få. Dessverre er det noen som blir skuffet når de ikke kommer med i troppen. Det er sånn det er. Nå har vi i hvert fall en god tropp.

– Var du noen gang redd for at ikke du skulle bli registrert?

– Nei. Jeg føler at det begynner å bli bra nå. Jeg har trent godt i en del uker og fått kamptrening. Og så kommer det sikkert bare til å bli bedre og bedre, sier Parr.

Les også: Parr-konkurrent vraket fra Palace-troppen

Heiet på Manchester United i barndommen
Forrige måned innrømmet Parr overfor TV 2 Sporten at Manchester United var hans favorittlag i barndommen, og at han hadde et mål om å være klar til nettopp den kampen.

– Et par uker til med trening så skal jeg være klar til kamp. Jeg har alltid vært United-fan, så det blir stort å spille på Old Trafford. Så får vi se om jeg blir fit nok til å rekke det, sa han den gangen.

Nå er det altså klart at Parr er fit nok, og så gjenstår det å se om han blir gitt spilletid i lørdagens kamp.

Se TV 2 Sportens intervju med Parr her:

740055

Hvordan tror du det går med Parr mot Manchester United? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!