BESATT: Ifølge Real Madrid var Mesut Özil besatt av Miss Venezuela Aida Yespica. (Foto: Montasje NTB/scanpix)
BESATT: Ifølge Real Madrid var Mesut Özil besatt av Miss Venezuela Aida Yespica. (Foto: Montasje NTB/scanpix)

Her er skjønnheten som er kjernen i Real Madrids konflikt med Özil

Nå vil den tyske fotballstjernens familie saksøke gamleklubben.

At Real Madrid ga slipp på Mesut Özil overrasket mange, til tross for kjøpene av Isco og Gareth Bale.

Det fikk den spanske storklubbens allmektige president, Florentino Perez, til å ymte frempå i spanske medier at han mente at Özils prestasjoner på banen hadde lidd under hans forhold med tidligere miss Venezuela, Aida Yespica.

I tillegg skal han vært «besatt av kvinner» og en festløve.

Varsler søksmål
Fotballspilleren skal ha brukt mye tid mellom kamper og treninger på å kurtisere skjønnheten, noe som altså skal ha gått utover hans fotballform ifølge Perez.

Disse beskyldningene, kombinert med anklager om at grådighet skal ha vært en avgjørende faktor for Özils overgang til Arsenal, får spillerens far og agent, Mustapha til å rase.

Ifølge Daily Mail truer han nå med søksmål mot den tidligere klubben.

– Det er klart at Perez er ingen mann med ære. Han har kanskje mye penger, men det gjør ham ikke til en ærbar person, tordner Mustapha Özil.

– Han prøver å late som Mesut ikke levde en profesjonell livsstil i Real Madrid og at jeg er en far som kun er interessert i penger. Begge deler er fullstendig usanne og det er derfor jeg tenker på å saksøke.

Les også: Her er Bale på sin første Real Madrid-trening

Familien vil vurdere alle mulige løsninger, og han avslører at advokater er satt på saken for å finne ut hvilke muligheter de har.

– Han vil gjøre Mesut til en syndebukk og portrettere meg som den grådige fare, når ingenting kunne være lenger fra sannheten. Vi er klar for å forsvare oss, fordi alt jeg vil er det beste for min sønn, slår han fast.

Hevder påstandene er falske
Real Madrid har imidlertid slått tilbake og har sendt et dementi til tyske Bild.

Der oppgir Real at de ikke har hatt noe med anklagene som først ble presentert i den spanske avisen ABC.es.

De skriver også at klubben er lei seg for at pappa Özil har reagert så sterkt på det de sier er falske påstander.

På Arsenal-trening
Langt mer idyllisk var det for Mesut Özil da han torsdag trente for første gang med Arsenal og ble presentert offisielt som Arsenal-spiller.

STJERNE: Mesut Özil presentert som Arsenal-spiller på lagets
  treningsfelt (Foto: Arsenal.com)
STJERNE: Mesut Özil presentert som Arsenal-spiller på lagets treningsfelt (Foto: Arsenal.com)

I en bildeserie på Arsenal.com ser man tyskeren i gang med treningen for sin nye klubb, og særlig virker det som Per Mertesacker er sentral i integreringen av nysigneringen.

Özil kan få sin debut for Arsenal i den TV 2 Sport Premium-sendte bortekampen mot Sunderland på lørdag.

Tror på titler
Arsenal har de siste åtte årene slitt med å henge med sin argeste rivaler i jakten på sølvtøy. Derfor fikk Özil naturlig nok spørsmål om London-klubben innfrir ambisjonene hans på pressekonferansen.

– Selvfølgelig. Jeg kjenner laget og vet at det har mye talent. Hver eneste spiller ønsker å oppnå suksess med Arsenal. Klubben er en av verdens største klubber, sa 24-åringen ifølge Sky Sports.

– Målet er å spille attraktiv fotball, men samtidig ha suksess. Jeg kan ikke garantere titler, men vi skal gi alt for å klare det, la han til.