AV OG PÅ: Dennis Poppe Thorsen og Kristin Gjelsvik fant kjærligheten på «Paradise Hotel», mistet den igjen, fant den igjen og mistet den igjen... (Foto: TV 2)
AV OG PÅ: Dennis Poppe Thorsen og Kristin Gjelsvik fant kjærligheten på «Paradise Hotel», mistet den igjen, fant den igjen og mistet den igjen... (Foto: TV 2)

– Vi går hverandre på nervene

Nå gjenforenes «Paradise»-paret i «Robinsonekspedisjonen».
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av Anders Myhren og Stine Eriksen

Dennis Poppe Thorsen (22) og Kristin Gjelsvik (26) fant kjærligheten på «Paradise Hotel» i 2012. Siden det har forholdet vært turbulent. De ble gjenforent på Robinson-øya i Malaysia, der «Robinsonekspedisjonen 2013: Paradise vs. Robinson» ble spilt inn.

I årets Robinsonekspedisjon kjemper tidligere «Robinson»-deltakere mot tidligere «Paradise Hotel»-deltakere.

Går hverandre på nervene

På premierefesten til Robinson onsdag forteller forteller Dennis Poppe Thorsen og Kristin Gjelsvik til «God kveld Norge» at de to er en «neverending story».

– Vi er litt on and off. Det har vært turbulent. Nå er vi litt off. Vi er noen sta jævler. Like irriterende begge to. Vi går hverandre på nervene, sier Gjelsvik, men hun avkrefter ikke at det kan bli bryllup og barn i fremtiden.

– Det kan det absolutt bli.

Poppe Thorsen stemmer i:

– Vi er så like at det blir jævlig bra. Vi koser oss uansett hvor vi er sammen. Men når vi ikke er med hverandre blir det galt. Da kan kranglene, som begynner i det små, ende opp så jævlig store, sier han og skylder det turbulente forholdet på avstanden mellom Stavanger, der han bor, og Oslo, der Gjelsvik bor.

Les også: Paradise-Dennis: – Jeg hadde sex med mammas venninne

– Rosa, små hormonunger

VETERAN: Hans Olaf Hess deltok i «Robinson» 2011 og er en av veteranene som deltar i Robinsonekspedisjonen 2013: Paradise vs. Robinson». (Foto: TV 2)

De åtte «Paradise»-deltakerne som deltar i årets «Robinson» står ikke høyt i kurs hos «Robinson»-veteranene. Hans-Olav Hess (48), som deltok i «Robinson» i 2011, har kalt «Paradise»-deltakerne rosa, små hormonunger.

– De har fremstått sånn på tv tidligere. De tenker med den nedre delen av hjerne, og det er ikke vi «Robinson»-folk kjent for å gjøre, sier Hess til «God kveld Norge».

Les også: Christer Falch: – «Paradise»-deltagerne holder ikke mål!

– Ufortjent dårlig rykte

REALITYKJENDIS: Stian Thorbjørnsen (30) deltok i «Paradise Hotel» i 2012. Nå prøver han seg i «Robinson». (Foto: TV 2)

Stian Thorbjørnsen (30) deltok i «Paradise Hotel» i 2012, og mener «Paradise»-deltakerne har fått et ufortjent dårlig rykte.

– Folk drikker og gjør dumme ting i fylla, men det krever baller å eksponere seg på den måten «Paradise»-deltakere gjør, sier Thorbjørnsen til «God kveld Norge».

Når «Paradise» møter «Robinson» er det ingen tvil om hvor han selv hører hjemme.

– Vi er åpne mennesker mens «Robinson»-folka er mer dømmende. De setter folk i bås. De dømte oss mer enn vi dømte dem, sier han.

Les også: Paradise-Stian: – Ber alle jeg har hatt sex med sjekke seg for klamydia

Christer Falck og Petter Pilgaard er programledere i «Robinsonekspedisjonen 2013: Paradise vs. Robinson».