maylisb (Foto: Braata, Espen)
maylisb (Foto: Braata, Espen)

Babylykke for Lotto-May og TV 2-samboeren

Alle gode ting er tre for kjendisparet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av Ingrid Treborg

Lotto-programleder May Lisbeth Midtgård Myrvang (36) ble tirsdag morgen mamma til sin tredje datter sammen med TV 2-samboeren Knut Torgersruud Jr. (39).

Jenta skal hete Mathilde, og hun veide 3070 gram og var 50 cm lang da hun kom til verden.

Fra før har paret døtrene Marielle (6) og Milla (4). May Lisbeth ble gravid for første gang bare fem måneder etter at hun hadde møtt Knut.

Det var i april at May Lisbeth annonserte at hun og Knut, som er kjent som reporter i «God morgen Norge», skulle bli foreldre for tredje gang, og da med denne statusoppdateringen:

may
«Kjenner det kribler i magen!!!;) ikke lenge igjen no».

– I fjor la jeg ut en melding om at vi skulle bli fem i familien. Den gang var det en kattepus. Denne gang er det en liten jente, sa May Lisbeth til «God kveld Norge» like etter.

Fra TV 2 til NRK

1. mars 2011 gikk May Lisbeth fra å være værdame i TV 2 til å bli Lotto-vertinne på NRK.

Med en arbeidsdag som startet klokken 03:30, og med de to små jentene hjemme, ble det på tide med nye utfordringer.

– Nattjobbingen har blitt litt for mye og jeg vil ha nye utfordringer. Jeg liker jo jobben min, men kombinasjonen med små barn går ikke lenger, sa hun til «God morgen Norge».

De tidligere morgenene gjorde at Knut måtte ta mye av barnestellet på hjemmebane, og May Lisbeth berømmet Knut.

– Han er verdens beste pappa. Han er utrolig flink og han lærer fort, så han kan både børste og vaske og nesten flette hår. Han er en racer på å skifte bleier og underholde ungene, og tar absolutt sin del av kaka. Av og til mer, gjerne mer. Ofte mer, sa May Lisbeth «God kveld Norge».

Tårevåt avskjed

Hun jobbet som værdame i programmet i 6,5 år, og hun hadde en nervepirrende siste dag i programmet.

– I dag må være første gang på lenge at jeg var nervøs før opptaket foran værkartet. Ikke minst fordi Alexander With sto og øvde da jeg kom ned i studio for å gjøre opptaket før sending. Det var selvsagt en sang som passet altfor godt til stemningen jeg var i, og jeg måtte holde meg for ikke å bli våt i øynene. Men jeg kan innrømme at det ble noe tårevått etter siste værmelding fra taket. Da var det godt med en god klem fra Frode på lyd, sa hun.

Se videoen av May Lisbeth som takker for seg her: