Florian Marange (Foto: MEHDI FEDOUACH, © mf/GBA/ms)
Florian Marange (Foto: MEHDI FEDOUACH, © mf/GBA/ms)

Parr-konkurrent raser mot Palace: – Jeg føler avsky

Bare noen uker etter at han signerte ble Florian Marange vraket fra Premier League-troppen.

14. august signerte den franske venstrebacken Florian Marange for Crystal Palace. Det angrer 27-åringen på allerede.

Bosmansigneringen som kom fra Bordeaux ble, i motsetning til Jonathan Parr, utelatt da Palace og manager Ian Holloway registrerte sin 25-mannstropp til Premier League.

Les også: Parr-konkurrent vraket fra Palace-troppen

Marange fikk vite at han hadde blitt ekskludert av en venn som så listen på nettet.

– Jeg føler avsky, sier Marange til L'Equipe, i en artikkel gjengitt av Mirror.

– Hadde jeg kjent til denne regelen, så ville jeg hatt en klausul i kontrakten. Men rådgiveren min fortalte meg det ikke, og nå blir jeg fortalt at det nesten er min egen skyld, fortsetter han.

Feil bilde da overgangen ble offentliggjort
Nå kan han ikke spille for Crystal Palace før på nyåret, ettersom klubben røk ut av ligacupen i franskmannens debut. Det endte med 1-2-tap for Bristol City.

– Vi tapte, men jeg hadde ikke skylden for målene. Jeg hadde bare hatt sju eller åtte treningsøkter. Hvordan kan du dømme en spiller etter ti dager, spør Marange.

Og det er ikke bare det han er misfornøyd med. Da han signerte brukte Crystal Palace et bilde av hans tidligere Bordeaux-lagkamerat Fernando på sin offisielle nettside. Og det stoppet ikke der.

– Jeg har aldri blitt presentert for pressen, det har aldri blitt tatt et offisielt bilde av meg og jeg venter fremdeles på klubbdressen min. Jeg bodde 15 dager på et hotell før jeg fant meg et sted å bo, og klubben sa at jeg måtte plukke opp regningen selv, sier Marange.

Har spilt sin siste kamp
Den ene ligacupkampen blir nok den eneste Marange får under Ian Holloway.

– Det er sant at jeg har en ordentlig kontrakt, jeg tjener mer enn jeg gjorde i Bordeaux. Men det er ti ganger så dyrt å bo i London. Og jeg kom hit for å spille. Enten må kontrakten rives i stykker, ellers må jeg vente til vinterens overgangsvindu for å finne en ny klubb, sier franskmannen.