Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av Nina Aasmundsen

Sangeren Rein Alexander har takket ja til å erstatte Tom Nordlie i årets «Skal vi danse».

– Jeg fikk vite dette for noen dager siden og måtte svare med én gang, sier han til God kveld Norge sin «Skal vi danse»-førkveld.

Og Rein Alexander var ikke i tvil om hva han skulle svare:

– Jeg sa selvfølgelig ja! Jeg sier som Pippi, det der har jeg aldri gjort før, så det kan jeg helt sikkert, smiler han.

– Det er positivt å komme inn så seint

Bare to uker før premieren trakk fotballtrener Tom Nordlie seg for andre gang fra «Skal vi danse»-konkurransen. Denne gangen av helseårsaker.

– Av helsemessige årsaker og etter råd fra lege har jeg valgt å trekke meg fra «Skal vi Danse». Jeg kom tilbake til dansen denne høsten for å fullføre. Spesielt fordi jeg liker å avslutte ting jeg begynner på, etter at jeg måtte trekke meg i 2010. At jeg nå skulle bli syk under oppkjøringen er utrolig leit, men ansvaret for egen helse kommer først. Nå ønsker jeg de andre danseparene og min egen dansepartner Marianne Sandaker lykke til videre i konkurransen, sa Tom Nordlie for to uker siden.

Nordlie trakk seg første gang i 2010 og i 2012 trakk også Marianne Aulie seg. Deres erstattere, Åsleik Engmark og Linnie Meister gjorde det svært bra i konkurransen, så alt burde ligge til rette for en god plassering også for Rein Alexander.

– For meg er det positivt å komme inn som erstatter så sent. Jeg hadde sannsynligvis ikke tørt å være med hvis jeg fikk for god tid til å forberede meg, sier Rein.

LES OGSÅ: Slik reagerer «Skal vi danse»-deltakerne på Tom Nordlies exit

Er godt i gang med treningen

Rein Alexander og dansepartner Marianne Sandaker er i full gang med treningen til premieren av «Skal vi danse», som du kan se på TV 2 lørdag 14. september kl. 19.30.

Marianne er godt fornøyd så langt.

– Han lærer fort og er veldig gira og entusiastisk, så det liker jeg, sier hun.

Se hele «Skal vi danse»-førkvelden igjen her:

LES OGSÅ: Eli Hagen: – Jeg blødde så det silrant

LES OGSÅ: «Skal vi danse»-Kim-Daniel havnet i trafikkulykke