Jonathan Parr, Crystal Palace (Foto: Vegard Grøtt / Propaganda Photo/NTB scanpix)
Jonathan Parr, Crystal Palace (Foto: Vegard Grøtt / Propaganda Photo/NTB scanpix)

Parr-konkurrent vraket fra Palace-troppen

Crystal Palaces nyinnkjøpte venstreback Florian Marange er ikke registrert i klubbens Premier League-tropp.

Samtlige klubber i Premier League registrerte onsdag kveld sine offisielle tropper i Premier League.

Nyopprykkede Crystal Palace har kjøpt hele 15 spillere i sommer. Flere av dem fikk ikke plass i troppen.

LES OGSÅ: Parr om Holloway: – Han er slik han fremstår i media

Nysigneringer vraket
– Palace har kjøpt 15 nye spillere i sommer og derfor forventet jeg at de kom til å utelate noen av spillerne de har signert, forteller TV 2 Sportens Premier League-kommentator Kasper Wikestad til TV 2 Sporten.

For Parr er dette uansett kjempenyheter. Jeg tror at han blir foretrukket som førstevalg på venstrebacken foran Dean Moxey så snart han er skadefri

En av spillerne som Palace valgte å vrake i Premier League-troppen er den nyinnkjøpte venstrebacken Florian Marange. Han ble hentet til klubben gratis fra franske Bordeaux og har fått med seg sju U21-landskamper for Frankrike.

Det er gode nyheter for Jonatan Parr.

– Marange ble nok hentet som backup på venstrebacken siden Parr har vært skadet. Men nå ser det ikke ut som Ian Holloway har bruk for ham likevel. For Parr er dette uansett kjempenyheter. Jeg tror at han blir foretrukket som førstevalg på venstrebacken foran Dean Moxey så snart han er skadefri, konkluderer Wikestad.

– Parr har en høy «standing» i Palace og ble jo kåret til årets spiller i klubben for to år siden. For oss som følger Premier League er jo dette kjempemoro, sier Wikestad, som samtidig tipper at venstreback-konkurrent Marange angrer stort på overgangen til Palace nå.

– Mye skal til om Marange ikke forlater klubben i januar. Samtidig så vitner det jo om at ikke alt er på stell hos Ian Holloway når en nysignert spiller ikke en gang blir registrert i troppen. Holloway er en tøff manager, men her får folk trekke sine egne konklusjoner, sier kommentatoren.

Snart skadefri Parr
Landslagsspilleren skadet seg under Championship-innspurten forrige sesong og gikk glipp av playoff-kampene til Premier League. Men nå er venstrebacken snart tilbake i aksjon.

Parr håper å være tilbake til kampen mot barndommens favorittlag - Manchester United.

Den kampen går om to uker.

– Det har tatt litt tid å bli bra igjen, men nå er det mye bedre og jeg har trent godt de siste to ukene. Et par uker til med trening så skal jeg være klar til kamp, sa venstrebacken til TV 2 Sporten tidligere denne uken.

Sjekk Crystal Palaces Premier League-tropp her (ekstern lenke)