ØNSKET: Real Madrids Sami Khedira bekrefter at Manchester United forsøkte å kjøpe ham på overgangsvinduets siste dag.
ØNSKET: Real Madrids Sami Khedira bekrefter at Manchester United forsøkte å kjøpe ham på overgangsvinduets siste dag.

Sami Khedira innrømmer: – Manchester United forsøkte å kjøpe meg

Real Madrid-stjernen Sami Khedira bekrefter at Manchester United ville kjøpe ham på overgangsvinduets siste dag.

Under mandagens «transfer deadline day» ble som kjent midtbanespilleren Marouane Fellaini kjøpt til Manchester United fra Everton for 260 millioner kroner i siste time.

Men nå viser det seg at Fellaini kanskje ikke var David Moyes' førstevalg.

LES OGSÅ: Manchester United bekrefter kjøp av Saidy Janko

– Klubben avviste budet, og det var det. Vi fikk egentlig aldri tid på oss til å vurdere det.

Bekrefter United-bud
Real Madrid-stjernen Sami Khedira bekrefter nemlig på en pressekonferanse at Manchester United la inn et offielt bud på 40 millioner euro – eller rundt 320 millioner kroner – mandag kveld.

Real Madrid avviste imidlertid budet på den tyske landslagsstjernen.

– Klubben avviste budet, og det var det. Vi fikk egentlig aldri tid på oss til å vurdere det. Jeg hadde en lengre samtale med Carlo Ancelotti for et par uker siden og han gjorde det klart for meg at fremtiden min var i Real, forteller Khedira til Sky Sports News.

LES OGSÅ: Her er Özil-statistikken som får Arsenal-fansen til å juble

ØNSKET AV UNITED: Real Madrids Sami Khedira. (Foto: JONATHAN NACKSTRAND/Afp)
ØNSKET AV UNITED: Real Madrids Sami Khedira. (Foto: JONATHAN NACKSTRAND/Afp)

– Personlig så liker jeg ikke Mesut sin overgang. Vi er veldig, veldig gode venner. At han nå forlater oss vil svekke oss veldig sportslig sett.

Vil savne Özil
Khedira, som møtte pressen i forbindelse med Tysklands kommende VM-kvalifiseringskamp mot Østerrike, sier samtidig at han kommer til å savne Mesut Özil på Bernabeu.

Özil ble den dyreste spilleren Real Madrid noensinne har solgt etter at Arsenal punget ut med 420 millioner kroner på overgangsvinduets siste dag.

– Personlig så liker jeg ikke Mesut sin overgang. Vi er veldig, veldig gode venner. At han nå forlater oss vil svekke oss veldig sportslig sett. Mesut er en spiller som kan utgjøre en forskjell, sier Khedira om Arsenals rekordkjøp.

Fansen ikke akkurat fornøyd
Bård Skaar Viken, styreleder i Manchester United Supporters Club Scandinavia, legger ikke skjul på at fansen er misfornøyd med klubbens innsats under sommerens overgangsvindu.

– Vi er jo fornøyd med at det kom inn en midtbanespiller. Det synes vi var viktig å få inn i sommer. Men dette overgangsvinduet står ikke akkurat igjen som det beste i Uniteds historie. Marouane Fellaini er god, men han er ikke akkurat en Cesc Fabregas, sa han til TV 2 Sporten tidligere tirsdag.

DEBATT:
Hva synes du om Manchester Uniteds innsats under sommerens overgangsvindu? Ta debatten i kommentarfeltet under!