Hamburg-Eintracht Braunschweig 4-0

Det er ingen enkel oppgave å være Eintracht Braunscheweig-spiller for tiden. Den nyopprykkede klubben til den norske landslagsspilleren Omar Elabdellaoui (21) har ennå til gode å vinne på det øverste nivået.

Null poeng, ni baklengsmål og bare ett scoret mål er status etter fire serierunder. Etter lørdagens 0-4-tap for Hamburg kokte det over for trener Torsten Lieberknecht.

– Det er øyeblikk der du innser at vi er en liten pissklubb. Vi er den lille pissklubben som ikke får gehør hos dommeren. Om det er 50/50-situsasjoner, så går de alltid i favør til de store (klubbene journ.anm). Og det har vi kjempet mot siden den første runden, sier Lieberknecht til Bild.

Artikkelen fortsetter under bildet!

UTEN POENG: Omar Elabdellaoui og Eintracht Braunschweig har ennå til gode å ta poeng etter opprykket til Bundesliga. (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)

Den 40 år gamle treneren, som var spiller i klubben fra 2003 til 2007, er ikke fornøyd med hvordan hans mannskap blir behandlet av dommerstanden.

– Det er ikke bare det at laget mitt kjemper som idioter og prøver alt på banen. Vi må kjempe for å vinne mange andre kamper, sier Lieberknecht.

Neste mulighet til å rette opp inntrykket kommer 15. september for Eintracht Braunschweig. Da kommer Nürnberg, som bare har tatt to poeng, på besøk hos Elabdellaoui og co.

PS: Elabdellaoui var ikke på banen da Eintracht Braunschweig tapte for Hamburg lørdag.