Tom Nordlie er ute av dansen igjen. Her er han sammen med dansepartner Marianne Sandaker. (Foto: TV 2)
Tom Nordlie er ute av dansen igjen. Her er han sammen med dansepartner Marianne Sandaker. (Foto: TV 2)

Tom Nordlie trekker seg fra «Skal vi danse» igjen

Nordlie valgte i dag å trekke seg på grunn av sykdom.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av Nina Aasmundsen

– Av helsemessige årsaker og etter råd fra lege har jeg valgt å trekke meg fra «Skal vi Danse». Jeg kom tilbake til dansen denne høsten for å fullføre. Spesielt fordi jeg liker å avslutte ting jeg begynner på, etter at jeg måtte trekke meg i 2010. At jeg nå skulle bli syk under oppkjøringen er utrolig leit, men ansvaret for egen helse kommer først. Nå ønsker jeg de andre danseparene og min egen dansepartner Marianne Sandaker lykke til videre i konkurransen, sier Tom Nordlie.

Gyldig grunn

Tom Nordlie (Foto: TV 2)
TV 2 og produksjonsselskapet Monster har tatt en samlet vurdering av situasjonen sammen med Tom Nordlie.

– Vi har mottatt en sykemelding, og det er selvsagt gyldig grunn for å trekke seg. TV 2 og Monster ønsker ikke at deltagerne skal sette helsen i fare ved å delta i «Skal vi danse» og vi respekterer Tom i hans avgjørelse. Vi ønsker ham god bedring, sier TV 2s kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl.

Leter etter erstatter

Kommunikasjonssjef, Jan-Petter Dahl (Foto: TV 2)
Tom Nordlie takket første gang ja til å stille i «Skal vi danse» i 2010, men også da måtte han trekke seg.

– Jeg ser nå at summen av tidsbruken min i høst ikke er forenelig med å delta i «Skal vi danse». Det er ikke med lett hjerte jeg trekker meg for jeg er blitt utrolig godt mottatt av alle i konseptet og jeg gledet meg virkelig til å lære meg å danse i høst, sa Tom Nordlie den gangen.

I 2010 ble Nordlie erstattet av komiker Åsleik Engmark. Hvem som skal erstatte han denne gangen, er fortsatt ikke klart.

– TV 2 og Monster jobber nå med å finne en erstatter for Nordlie. Premieren for «Skal vi Danse» er 14. September på TV 2. Hvem som eventuelt overtar plassen vil vi komme tilbake til, sier Jan-Petter Dahl.

Hvem drømmer du å få inn som er erstatter? Si din mening!