José Mourinho leverte varene på pressekonferansen før kampen mot Bayern München.
José Mourinho leverte varene på pressekonferansen før kampen mot Bayern München.

Slik reagerte Mourinho på Guardiola-spørsmål

– Den er hvit, men det er Chelsea, sa den tidligere Real Madrid-treneren.

Når Bayern München og Chelsea møtes i Supercupen fredag i Praha, blir det også et møte mellom to rivaler på sidelinjen.

Både Pep Guardiola og José Mourinho kom sommer til klubber som vant hver sin Europa-turnering forrige sesong, men det var nok uungåelig at forholdet og historien mellom de to trenerne ble det store samtaleemnet før kampen.

Irritert på Guardiola-spørsmål
Mourinho har kun slått Guardiola tre ganger på 15 forsøk, mens han spanske trenerkollega har vunnet sju av oppgjørene. Chelsea-manageren likte ikke da temaet ble dratt fram på fredagens pressekonferanse i Praha.

– Den er hvit, men det er Chelsea (ikke lenger Real Madrid journ.anm), sa Mourinho mens han pekte på Chelsea-logoen på treningsgenseren.

– Dersom du vil stille spørsmål om Chelsea, så er jeg her til klokken fire. Dersom du vil ha spørsmål om Real Madrid eller Barcelona, så er jeg ikke her.

Se video fra pressekonferanse øverst på siden!

En tydelig irritert Mourinho fortsatte å dra fokuset bort fra ham selv og Guardiola.

– Det handler ikke om meg og Pep. Det handler om Chelsea og Bayern München. Det handler om Supercupen der Mesterliga-vinneren spiller mot Europaliga-vinneren. Pep er ikke Mesterliga-vinneren, jeg er ikke Europaliga-vinneren. Vi trener bare Mesterliga- og Eurpaliga-vinneren nå. Det handler ikke om oss. Det handler om Chelsea og Bayern.

Artikkelen fortsetter under bildet!

KUNNE JUBLE i 2010: José Mourinho og Inter slo ut Barcelona fra Mesterligaen i 2010. Inter vant til slutt turneringen etter 2-0-seier over Bayern München i finalen. (Foto: Manu Fernandez/Ap)
KUNNE JUBLE i 2010: José Mourinho og Inter slo ut Barcelona fra Mesterligaen i 2010. Inter vant til slutt turneringen etter 2-0-seier over Bayern München i finalen. (Foto: Manu Fernandez/Ap)

Se også: Guardiolas heftige svar til Mourinho
Se også: Frode Gryttens Mourinho-hyllest

Mata ikke for salg
Chelsea er nok lystne på å rette på inntrykket fra forrige gang laget spilte Supercup. For etter Mesterliga-triumfen i 2012 møtte London-klubben Europaliga-mester Atlético Madrid. Det endte med et braktap etter et realt show av Radamel Falcao.

På torsdagens pressekonferanse fortsatte Mourinho å understreke at Juan Mata ikke er til salg. Spanjolen, som bare har startet én kamp kamp denne sesongen, ryktes å være på vei bort fra klubben - det tilbakeviser Mourinho.

– Han er en veldig viktig spiller for oss. Han ønsker å være en veldig viktig spiller for oss. Han ønsker å bli værende, Jeg ønsker at han skal bli værende, det samme gjør klubben, sa Mourinho.

Chelsea bekreftet torsdag signeringen av Samuel Eto'o på en ettårskontrakt.