Sturridgedans33
Sturridgedans33

Her tar Sturridge scoringsdansen sammen med tilfeldig supporter

Den unge gutten fra Liverpool fikk seg en opplevelse for livet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Daniel Sturridge har hatt en fantastisk start på sesongen for Liverpool.

Angriperen har scoret begge Liverpools mål og har dermed blitt matchvinner både hjemme mot Stoke og borte mot Aston Villa forrige helg.

Tirsdag markerte Sturridge seg nok en gang da Liverpool måtte ha ekstraomganger for å slå lille Notts County i ligacupen. Liverpool-spissen scoret lagets andre mål i tillegg til å score 3-2 i oppgjøret som de røde til slutt vant 4-2.

Scoringsformen har også gitt Liverpool-supporterne kjennskap til 23-åringens signaturdans som han drar frem hver gang han setter ballen i mål.

Les også: Liverpool avanserte i ligacupen på marerittkveld

Den har også scouseren Jordan Macavoy fått med seg. Etter å ha sett laget sitt slå Notts County fikk Liverpool-supporteren øye på Sturridge sittende inne i bilen sin utenfor Anfield. Da begynte unggutten å imitere angriperens dans.

Det han nok ikke hadde forventet var at Sturridge selv skulle komme ut og bli med på dansen. Men det gjorde han, og den unge Liverpool-supporteren fikk seg dermed en opplevelse han aldri kommer til å glemme.

Les også: Driblefanten Sturridge matchvinner på ny: – Det er fotballkunst

Etter hendelsen hyllet han sin store helt på Twitter.

– Det var jeg som danset med deg Danny. Det beste minnet jeg har i livet. Takk for at du er en fantastisk fyr, skriver han på profilen sin.