I Real Madrids offisielle klubbutikk på nett kunne man torsdag kveld kjøpe Gareth Bale drakt. (Foto: SKJERMDUMP)
I Real Madrids offisielle klubbutikk på nett kunne man torsdag kveld kjøpe Gareth Bale drakt. (Foto: SKJERMDUMP)

Real Madrid selger Bale-drakter i klubbutikken

Er overgangen nær ved å bli annonsert?

Torsdag kveld dukket det opp en mulighet til å kjøpe en Real Madrid-drakt med nummer elleve Gareth Bale i klubbens offisielle nettbutikk.

Men Gareth Bale er som kjent fremdeles offisielt Tottenham-spiller og man kan lure på hva denne lille tabben betyr.

De siste årene har det flere ganger skjedd at klubber har tilbudt drakter med navn på spillere som er nær en overgang til klubben. Det er alltid blitt hevdet at det «har skjedd en feil», men det er lett å mistenke at det er et ledd i en taktikk for å sikre seg spilleren.

Ryktene florerer
Internett flommer over av rykter og det snakkes om at overgangen fra Tottenham skal bli annonsert fredag. Den vil sannsynligvis sette ny verdensrekord i verdi for salg av en fotballspiller.

Overgangssagaen med Gareth Bale og Real Madrid har vart i hele sommer og man kan bare håpe at den snart får en ende.

Den normalt sett troverdige Sky Italia-journalisten Gianluca di Marzio startet de store spekulasjonene tirsdag da han skrev på Twitter at en overgang skal være nært forestående. Avtalen skal ha en totalverdi på rundt 870 millioner kroner, og inkludere at Fabio Coentrao går andre veien.

LES OGSÅ: Real Madrid-legende mener Tottenham overpriser Bale

HANS STORE STJERNE: André Villas-Boas håper nok i det lengste på å beholde Gareth Bale kommende sesong. (Foto: PA Wire/Pa Photos)
HANS STORE STJERNE: André Villas-Boas håper nok i det lengste på å beholde Gareth Bale kommende sesong. (Foto: PA Wire/Pa Photos)

Hevder Bale er klar
Marca melder torsdag kveld at en offisiell bekreftelse på Gareth Bales overgang kun er timer unna. Ifølge avisen, som vanligvis har gode kilder i den spanske storklubben, vil Tottenhham-stjernen bli presentert på en pressekonferanse på Bernabeu i løpet av fredagen.

Overgangssummen skal være som Sky Italia-journalisten Gianluca di Marzio hevdet, nemlig 870 millioner kroner etter dagens kurs.

Radio-kanalen Cadena Cope hevder at Tottenham og Real Madrid er blitt enige om betingelsene om overgangen etter knallharde forhandlinger gjennom hele sommeren. Det har blitt spekulert i at Fábio Coentrão skulle gå motstatt vei som en del av avtalen, men det tilbudet har Tottenham valgt å droppe.

London-klubben vil ifølge de siste ryktene presentere signeringen av Willian samtidig som Real Madrid offentliggjør Bale-signeringen. Willian, som for øyeblikket spiller for Anzhi Makhachkala, spiller i den samme posisjonen som Bale.

Tror du Bale ender opp i Real? Ta debatten nedenfor!