Isco berget Real Madrid

Scoret seiersmålet mot Real Betis.

Isco (Foto: SERGIO PEREZ/Reuters)

Real Madrid-Real Betis 2-1:

Det holdt på å gå galt for Real Madrid i den spanske serieåpningen, men Isco ordnet opp og gjorde 2-1 like før slutt hjemme mot Betis søndag.

Nyervervelsen ble matchvinner med en scoring i det 86. minutt. Dermed slapp den nye Real-treneren Carlo Ancelotti unna å gå på en poengsmell allerede på første forsøk

Uavgjort ville ikke sett bra ut for italieneren. Spesielt ikke etter at erkerival Barcelona smadret Levante 7-0 tidligere søndag kveld.

Real Madrid kom bakpå allerede etter 14 minutter hjemme på Santiago Bernabéu. Cedric Mabwati løp fra vertenes Sergio Ramos og ga ballen videre til Jorge Molina. Spissen prikket trygt inn 1-0.

Hjemmelaget utlignet ved Karim Benzema etter 26 minutter. Franskmannen ble spilt gjennom av Isco og la ballen i nettet ved nærmeste stolpe.

Cristiano Ronaldo prøvde seg med flere skudd og frispark, men fotballstjernen klarte aldri å overliste danske Stephan Andersen i Betis-målet. Han fikk riktignok et treff i tverrliggeren. (©NTB)