Barcelona vant 7-0 i Neymar-debut

Lionel Messi scoret to av målene i festkampen mot Levante.

Neymar (Foto: JOSEP LAGO/Afp)

Barcelona-Levante 7-0:

Lionel Messi er i gang. I den spanske serieåpningen scoret fotballstjernen to ganger for Barcelona i 7-0-seieren over Levante søndag.

Gerardo Martino kunne ikke fått en bedre start i trenerstolen på Camp Nou. Tittelforsvareren valset over gjestene fra Valencia og ledet hele 6-0 til pause.

Alexis Sánchez startet scoringsshowet etter tre minutter. Ikke lenge etterpå doblet Messi ledelsen. Samme mann la på til 5-0 fra straffemerket kort tid før pause.

Barcelonas sommerkjøp Neymar startet kampen på benken. Brasilianeren fikk spille den siste halvtimen, men kom ikke på måltavla i sin første seriekamp for katalanerne.

Selv om målfesten ikke fortsatte i annen omgang, dominerte Barcelona totalt. Hadde vertene kjørt like hardt som før pause, kunne de ha vunnet tosifret.

Foruten Messi og Sánchez, scoret også Dani Alves, Pedro og Xavi i storseieren. (©NTB)

Lionel Messi (Foto: QUIQUE GARCIA/Afp)