Vi har lysnet bilde så mye vi klarer, for å avsløre litt mer enn det opprinnelige bildet til Toyota viser. Men fortsatt må du bruke en hel del fantasi for å se for deg hvordan denne bilen vil se ut i virkeligheten.
Vi har lysnet bilde så mye vi klarer, for å avsløre litt mer enn det opprinnelige bildet til Toyota viser. Men fortsatt må du bruke en hel del fantasi for å se for deg hvordan denne bilen vil se ut i virkeligheten.

Toyota Hybrid R: Hold deg fast - her går Toyota bananas!

Nei, hybrid trenger absolutt ikke være gubbebil.

Toyota-konsernet er den ledende bilprodusenten på hybridbiler. De har allerede kommet til tredje generasjon av modellen Prius, som startet hybridtrenden blant personbiler. Lexus-modellene har også lenge dratt nytte av denne teknologien.

Bruken av elmotor, kombinert med bensin- eller dieselmotor, har vist seg å kunne gjøre underverker med både utslipp og forbruk.

Toyota har, i fornuftens navn, stort sett brukt teknologien til å lage rimelige og drivstoffgjerrige personbiler i ulike størrelser.

Men det finnes jo noen litt over middels barnslige ansatte i det japanske bilmerket også - og nå har de fått lov til å slå seg løs. Resultatet: På bilutstillingen i Frankfurt i september vil de presentere en Yaris så full av anabole steroider at det nesten er skummelt. Eller hva sier du til over 400 hk - i en Yaris!?

Toyota Prius: Denne campingbilen har du ikke sett maken til:

Vise muligheter

Bilen har fått navnet Toyota Hybrid R Concept - og som navnet tilsier, dette er altså ikke en produksjonsmodell. I stedet er den tenkt som et utstillingsvindu som skal vise hva som er mulig hvis en virkelig vil dra på når dert kommer til krefter.

Bildet av bilen er dessverre svært så mystisk. Vi har lysnet litt på det for å få frem litt mer detaljer, men det er altså lite å gå på her.

At det er en Yaris som skiller seg litt fra hva du er vant med, kan vi imidlertid slå fast med en gang.

Les vår test av den sporty Toyota GT86 her:

Samarbeid med BMW

Det sies heller ikke noe om hvilke ytelser vi kan forvente at den hinsides motoriserte småbilen. Men vi kan slå fast med en gang at dette vil gå som et olja lyn.

Akkurat nå er det ikke så mange biler i Toyota-familien hvor det vil være naturlig med denne typen effekt.

Det er imidlertid et samarbeidsprosjekt med BMW med tanke på en ny sportsbil, som kanskje kan være aktuelt.

Hvis Toyota og BMW klarer å hente ut det beste hos hverandre når de skal få ut en ny bakhjulsdrevet sportsbil - så kan det bli veldig spennende.

Les mer om samarbeidet mellom BMW og Toyota her

Legendarisk modell

Det ryktes faktisk at to nye sportsbiler, begge med bakhjuldrift, skal supplere den skamroste coupeen GT86-en.

Den ene skal bli mindre, kanskje en oppfølger til MR2, mens den andre skal bli større. Sistnevnte kan jo bety at vi får se Supra-navnet tilbake. Det vil være kjærkomment, for mange Toyota-entusiaster.

Til en slik bil ville vi anta at den barske hybridmotoren, som vi skal bli bedre kjent med på Frankfurt-ustillingen om noen uker, vil være godt egnet.

Dette er de 3 år gamle bilene eierne er mest fornøyde med: