Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det melder klubben i en pressemelding torsdag.

«Vi er henrykte over å annonsere at vi har blitt enige med Valencia om en overgang for Roberto Soldado, sett av at han består den medisinske testen», skriver Spurs på sine hjemmesider.

BBC melder på Twitter at avtalen har en lengde på fire år og at spillerens legesjekk gjennomføres i morgen.

Få alle de bekreftete overgangene i vårt overgangssenter

Soldado (28) ankommer den engelske hovedstaden fra spanske Valencia, etter at partene ble enige om de siste detaljene rundt overgangen. Spillerens agent truet lenge med å velte en avtale, men klubbene er nå enige om premissene for en overgang, melder London-klubben.

Soldado var utelatt fra Valencia-troppen som onsdag dro til USA. Klubbene skal være enige om en avtale med en totalramme på rundt 258 millioner kroner, hvilket er ny klubbrekord. Nedbetalingene vil trolig skjer over tid, etter at klubben skal ha utløst Soldados utkjøpsklausul på 30 millioner euro.

Den spanske landslagsspissen scoret 80 mål på 146 kamper for Valencia siden overgangen fra Getafe i 2010. Forrige sesong ble det 24 mål på 35 seriekamper, og totalt ti gule kort.

Salget kan åpne for at Spurs' største stjerne Gareth Bale selges til Real Madrid. Den spanske klubbens rekordbud skal angivelig ligge på rundt én milliard kroner.

Tottenham har vært aktive på overgangsmarkedet i sommer. Soldado er klubbens tredje signering og følger etter brasilianske Paulinho og Nacer Chadli fra Twente.

Les også: Sjekk torsdagens fotballrykter: – Klubbene er enige om Bale-overgang