Rory-McIlroy
Rory-McIlroy

Golflegende ber McIlroy dumpe Wozniacki

Gary Player mener Rory McIlroy må få en kone som ofrer seg for ham.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den nordirske golfstjernen Rory McIlroy (24) har hatt en alt annet enn vellykket sesong. I fjor vant han PGA-mesterskapet i utklassingsstil, den andre majortittelen hans. I 2011 gikk han til topps i US Open, men 2013 har så langt vært et annus horribilis for McIlroy.

Den tidligere golfstjernen Gary Player hevder at nedturen har sammenheng med McIlroys kjæresteforhold til den danske tennisspilleren Caroline Wozniacki.

– Jeg elsker Rory McIlroy. Han har et unikt talent, men man kan ikke prioritere som han gjør akkurat nå. Han vinner US Open, men så tar han fri i en måned. Det kan man ikke, sier Player til magasinet «My Sporting Life».

LES: Kjendisparets golf-flørt går verden rundt

Ber Wozniacki ofre seg
Han vant selv ni majorturneringer. Det takker han konen sin for, og nå ber han McIlroy gjøre samme prioritering.

– Når man er en forelsket ung mann er det naturlig at golfen kommer i andre rekke for en stund. Kjærligheten er fortsatt det største i vårt liv. Men Rory er nødt til å gjøre som jeg. Han må sikre seg en hustru som oppfordrer til suksess og som er villig til å ofre seg for den suksessen, fortsetter Player.

Wozniacki har sin egen tenniskarriere å ta hensyn til, og hun er neppe enig i Players uttalelser. McIlroy blir stadig vekk observert på tribunen under kampene hennes. Da han ble konfrontert med Players uttalelser, valgte McIlroy ikke akkurat å hoppe i forsvarsposisjon.

– Jeg har den største respekt for Gary Player. Han er en utrolig mann. Se på suksessen han har hatt på golfbanen, ikke minst måten han har levd livet sitt på og hvor sunn og frisk han er. Han er en inspirasjon for alle sammen. Jeg vet ikke hva han har sagt. Det er første gang jeg hører det. Det eneste jeg vet er at jeg har masse respekt for mannen, og han er en mann jeg ser opp til, sier McIlroy.

LES: Her får tennisspilleren vepsestikk på rumpen

– Caroline er super og god for Rory
Player har i etterkant av intervjuet moderert seg på Twitter.

Den tidligere tennisstjernen Andy Roddick var blant dem som reagerte på Players opprinnelige uttalelse.

– Jeg vemmes av folk som er ute etter McIlroy og Caroline. De er begge smarte og flotte folk. La dem leve sitt liv og slutt å lage historier, skriver Roddick på Twitter.