Aaron Paul gikk ned for å møte fans som satt i en turistbuss utenfor huset hans. YouTube videoen av hendelsen har nå over én million visninger.
Aaron Paul gikk ned for å møte fans som satt i en turistbuss utenfor huset hans. YouTube videoen av hendelsen har nå over én million visninger.

«Breaking Bad»-stjerne ga irske fans en opplevelse for livet

De ville bare se huset til skuespilleren.

Aaron Paul (33), som spiller den narkomane dopprodusenten Jessie Pinkman i den amerikanske spenningsserien «Breaking Bad», ga irske turister en real overraskelse.

Irene, som er store fans av «Breaking Bad», var på Hollywood-busstur hvor turister kan se hvor musikk- og filmstjernene bor, og de hadde neppe ventet å oppleve hva som skjedde da de ankom huset til skuespilleren.

Les også: Selger dop-snop i «Breaking Bad»-byen

Idet bussen ankom huset, sto Paul og vinket til dem fra balkongen foran inngangsdøren. Turistene ropte at de har reist helt fra Irland for å møte ham, og Paul gikk umiddelbart ned for å hilse på dem.

YouTube-videoen av stjernemøtet har nå passert over en million visninger.

Paul stilte dem spørsmål om hvordan USA-turen deres har vært, og fortalte dem at hele familien hans var på besøk for å gå på premierevisningen av første episode av den aller siste «Breaking Bad»-sesongen.

Aaron Paul sa også at han prøver å se etter turistbussene så ofte han kan, slik at han kan hilse på fansen.

I august sender TV-stasjonen AMC de åtte avsluttende «Breaking Bad»-episodene.

Les også: – Jeg gråt da jeg skrev siste «Breaking Bad»-episode