Klinsmannklikk
Klinsmannklikk

Klinsmann sendt på tribunen da «Mix» og USA gikk til finale

Rosenborg-spilleren fikk 24 minutter på banen i semifinalen.

Det er femte gangen amerikanerne har spilt seg fram til finalen i denne turneringen, og Panama som slo Mexico 2-1 i den andre semifinalen, blir finalemotstander.

Landon Donovan som virkelig har funnet storformen til denne turneringen, bidro sterkt til den amerikanske seieren med sine to scoringer etter 27 og 53 minutter, men det var Eddie Johnson som ga USA ledelsen onsdag etter bare 11 minutters spill.

Les også: «Mix» hylles av Klinsmann: – Han har et spesielt talent

Honduras reduserte den amerikanske 2-0 ledelsen sju minutter ut i annen omgang, men Donovan og co. hadde full kontroll og vant fullt fortjent 3-1.

Han har scoret tre mål og hatt fire assists på de to siste kampene. Det forteller at han er en svært nytt angriper for det amerikanske laget, og i semifinalen mot Honduras spilte han rett og slett strålende.

Nordmannen Mikkel «Mix» Diskerud fikk 24 minutter på banen i onsdagens semifinale. Han ble byttet inn med José F. Torres 66 minutter ut i kampen.

På tampen ble også Jurgen Klinsmann sendt på tribunen etter å ha gitt dommeren klar beskjed om hva han mente etter en stygg takling en av hans spillere.

– Det var en reaksjon som kom av ren frustrasjon. Vi hadde noen stygge situasjonener mot oss. Så kom de to stykker og taklet vår spiller bakfra på slutten. Jeg kokte nok litt over da. Men jeg beklager for den reaksjonen. Det var ikke ment imot dommeren eller noen andre. Det var bare en reaksjon. Man vil jo beskytte spillerne sine, sier han etter kampen.

(©NTB/ TV 2 Sporten)