Leo Messi
Leo Messi

Rekdal er ikke redd for å bruke denne 17-åringen mot Messi

VIF-treneren vil også ha med seg Daniel Braaten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Oslo (TV 2 Sporten): Lørdag er selveste Barcelona på besøk i hovedstaden for å spille treningskamp mot Vålerenga. Det kan fort bety at 17 år gamle Ivan Näsberg får bryne seg på Lionel Messi. En tøff utfordring for midtstopperen som Tippeliga-debuterte for et par uker siden.

– Hvordan jeg skal stoppe han? Nei, det er ikke godt å si. Jeg får bare prøve, kanskje sakse ham, sier 17-åringen med et smil.

LES OGSÅ: Vålerenga kutter tosifret millionbeløp

– Han er en gutt vi har veldig stor tro på, gode holdninger og har allerede et høyt nivå på det han holder på med

Roses av Rekdal
– Jada, 17 år og spille mot Messi. Det er spesielt, sier Kjetil Rekdal til TV 2 Sporten.

VIF-treneren kommer til å store hensyn til seriekampen mot Sarpsborg 08 to dager etter møtet med Barcelona. Han sier han vil dele ut spilletid til de fleste i troppen, også det fremadstormende midtstopper-talentet.

– Han er en gutt vi har veldig stor tro på, gode holdninger og har allerede et høyt nivå på det han holder på med, legger han til.

Näsberg er et skikkelig Vålerenga-produkt. Han er født og oppvokst i bydelen og har blitt oppflasket gjennom klubbens talentsystem. Han vet ikke helt hvordan det vil bli å spille mot det spanske storlaget.

– Hvis jeg får sjansen kommer jeg til å være veldig nervøs, tror jeg. Men utover kampen går det sikkert greit, sier han.

LES OGSÅ: Messi og Mascherano kommer til Oslo

Leo Messi

– Jeg spurte om han hadde lyst å være med, han skulle tenke på det, sa han. Han har jo som ambisjon å spille i utlandet

Ønsker å ha med Braaten
Landslagsspiller Daniel Braaten har trent med Vålerenga i sommer. Han er klubbløs etter at kontrakten med franske Toulouse gikk ut etter sesongen, og foreløpig er det ingen som vet hvor karrieren fortsetter. 31-åringen hadde overhodet ikke lyst til å snakke med TV 2 etter dagens trening.

Kjetil Rekdal sier han ønsker å ha med Braaten mot Barcelona.

– Jeg spurte om han hadde lyst å være med, han skulle tenke på det, sa han. Han har jo som ambisjon å spille i utlandet, sier Rekdal.

– Ønsker du å ha Daniel Braaten her på permanent basis?

– Det spørs hvor dyrt det blir, også spørs det om han har lyst. Han har jo mest lyst til å spille i utlandet, hvis ikke det skjer, så får vi se, svarer treneren.

Oppgjøret mellom Vålerenga og Barcelona spilles førstkommende lørdag klokken 19.00 på Ullevaal, og sendes direkte på TV 2 Zebra og TV 2 Sumo.