Her er verdens mest slagkraftige Hyundai. Under pansering, en rekke automatvåpen, sverd og sandsekker skjuler det seg en Hyundai Veloster.
Her er verdens mest slagkraftige Hyundai. Under pansering, en rekke automatvåpen, sverd og sandsekker skjuler det seg en Hyundai Veloster.

Hyundai Veloster Zombie Survival Machine: Bilen som skremmer vettet av naboen

Spesialmodell for spesielt interesserte.

Hyundai er ikke redde for å ta den helt ut. I fjor viste de en spesialmodell av Hyundai Elantra – laget for å kunne kjøres raskt gjennom en gruppe ... zombier!

Nå har de saktens gjort det igjen – denne gangen med den sportslige coupeen Veloster.

Bilen ble vist på populærkulturmessen San Diego Comic-Con International – og levner liten tvil om at den er klar for å ta opp kampen mot de levende døde på en overbevisende måte.

LES OGSÅ: Ikke la deg lure av dørene – dette er en sportscoupé

Usannsynlig kandidat

Tenk deg scenarioet: Verden er i ferd med å invaderes av blodtørste zombier. Du må skaffe deg en bil for å bekjempe/unnslippe elendigheten. Står en koreansk coupe med smådaff motor høyest på ønskelista da? Vi tipper svaret er nei.

Men likevel, hvis du skulle få hendene dine på akkurat den bilen vi omtaler HER, så forandrer du kanskje mening.

SE VIDEO: Her gjør de narr av Toyota

Zombie-sikker

Her snakker vi motorsager montert foran frontfangeren, maskingevær, flammekaster, samuraisverd og annet nødvendig utstyr for å kunne kvitte seg med brysomme zombier.

Innvendig finnes det flere sverd, ammunisjon – og tilfelle du skulle være så uheldig å skade et levende menneske: En førstehjelpskoffert.

Denne Velosteren kan ikke slåss – men er rå på å rømme!

Unik

Dessverre for deg som nå sitter og klør i fingrene etter å få kjøpt galskapen, så blir dette (heldigvis for oss andre!) aldri aktuelt å sette i produksjon.

Men det er jo betryggende og samtidig litt urovekkende, at Hyundai viser at de er klare for å redde verden om vi plutselig skulle befinne oss midt i en zombieinvasjon.

Les vår test av Hyundai Veloster her

TV-serie

Det er Hyundai, Galpin Auto Sports og Robert Kirkman som står bak prosjektet.

Sistnevnte er for øvrig mannen bak TV-serie The Walking Dead.

Kanskje får vi om ikke annet se bilen i aksjon i en episode av serien.

Norges mest solgte SUV – les mer om den her