MØTTE PRESSEN: Zlatan Ibrahimovic møtte pressen i Stockholm mandag kveld. (Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX/Afp)
MØTTE PRESSEN: Zlatan Ibrahimovic møtte pressen i Stockholm mandag kveld. (Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX/Afp)

Zlatan vil i møte med PSG-ledelsen om fremtiden

Zlatan Ibrahimovic hinter om at han kan komme til å forlate PSG i løpet av sommeren.

Den styrtrike franske klubben PSG er for tiden i Sverige og forbereder seg til tirsdagens vennskapskamp mot Hammarby på Tele2 Arena.

Mandag kveld møtte Zlatan Ibrahimovic pressen, og alt handlet om svenskens fremtid i den franske hovedstadsklubben.

LES OGSÅ: Sjekk mandagens fotballrykter: – Manchester City vil bruke én milliard på nye spillere

31-åringen ville ikke garantere at han blir værende på Parc de Princes kommende sesong.

Jeg har ikke truffet presidenten enda. Men jeg må treffe Nasser og finne ut av en del saker og ting. Jeg er profesjonell. Men jeg skal ha et møte med presidenten

– Skal møte presidenten
– Jeg har kontrakt med PSG i to år til. Jeg har ikke truffet presidenten enda. Men jeg må treffe Nasser og finne ut av en del saker og ting. Jeg er profesjonell. Men jeg skal ha et møte med presidenten, varslet Zlatan på pressekonferansen, og siktet til Nasser Al-Khelaifi.

Overfor den svenske avisen Aftonbladet ville imidlertid ikke Zlatan Ibrahimovic si så mye om hva han vil snakke med presidenten om.

PSG kjøpte nylig Edison Cavani, noe som har ført til massive spekulasjoner rundt Ibrahimovics fremtid. Svensken er den siste tiden blitt koblet til klubber som Manchester City, Real Madrid og Napoli.

LES OGSÅ: – Zlatan i bråk med den nye treneren – storklubber i kø

MØTTE PRESSEN: Zlatan Ibrahimovic og Hammarbys  Kennedy Bakircioglü på mandagens pressekonferanse. (Foto: Maja Suslin/Ap)
MØTTE PRESSEN: Zlatan Ibrahimovic og Hammarbys Kennedy Bakircioglü på mandagens pressekonferanse. (Foto: Maja Suslin/Ap)

– Mellom meg og presidenten
– Nei, det er mellom meg og ham (presidenten). Det er ikke nødvendigvis slik at det handler om fremtiden min. Det kan være hva som helst. Vi snakker sammen om musikk ganske ofte. Dette er ingenting dere har noe med, sa en kryptisk Zlatan i kjent stil.

Mens resten av PSGs stjernegalleri reiste med buss til mandagens trening i Sveriges hovedstad, valgte Zlatan å kjøre sin egen bil til treningen – noe som fikk mye oppmerksomhet i svenske og franske aviser. Det skal imidlertid være godkjent av PSG-ledelsen at Ibrahimovic reiste til treningen på egenhånd.