tomazs
tomazs
polskkeeperlegende
polskkeeperlegende

Barca avlyste treningskamp: – Hele Polen ble behandlet respektløst

Keeperlegende viser null forståelse for at Barcelona avlyste treningskamp grunnet Tito Vilanovas sykdom.

Fredag annonserte Barcelona på en pressekonferase at Tito Vilanova trekker seg som trener med umiddelbar virkning. Årsaken er at Vilanovas kreftsykdom gjør det umulig for han å fortsette som Barca-trener. Klubben håper å ha på plass en erstatter tidlig i neste uke.

LES OGSÅ: Tito Vilanova gir seg i Barcelona - disse kan ta over

På samme pressekonferanse meldte klubben at Barcelonas treningskamp mot Lechia Gdansk - som egentlig skulle bli spit lørdag - er avlyst.

Blitt fotballkommentator etter spillerkarrieren
En samlet fotballverden sendte fredag sine tanker til Vilanova og hans familie, men i Polen møter man lite forståelse - hvertfall hvis vi skal høre på keeperlegenden Jan Tomaszewski.

Tomaszewski var landslagsmålvakt for Polen fra 1971 til 1981 og i VM i 1974 fremhevet han seg som en turneringens beste målvakter.

I etterkant av spillerkarrieren har Tomaszewski etter hvert skapt seg et navn som fotballkommentator i Polen, og er kjent som en frittalende person. Det inntrykket forsterkes etter denne tordentalen.

– Vi ble behandlet respektløst
For samme dag som Messi, Xavi, Andres Iniesta egentlig skulle spilt treningskamp mot Lechia Gdansk - foran 34.000 tilskuere - går Tomaszewski knallhardt ut mot Barcelona.

– Vi ble behandlet respektløst. Hele Polen ble behandlet respektløst. Ikke de 34.000 som skulle vært på kampen, freser Tomaszewski.

Se Tomaszewski angripe Barcelona i videovinduet øverst!

Neste helg spiller Barcelona på Ullevaal mot Vålerenga - i det som er forventet å bli en festkveld på nasjonalarenaen. Den kampen blir spilt som planlagt, men sykdommen ødelegger altså de polske planene.

– Hele Polen ventet på denne kampen for å se Messi og de andre. De har rett og slett behandlet oss respektløst.

Nå kan det se ut til at Tomaszewski har mistet all respekt for den spanske storklubben.

– Hvis ikke de respekterer meg, eller oss, trenger ikke jeg respektere dem.

Se Tomaszewski angripe Barcelona i videovinduet øverst!

Barcelona melder på sine hjemmesider lørdag kveld at klubben ser etter en ledig dato hvor den planlagte kampen kan spilles.