Lingard (Foto: GREG WOOD, © GW/FL)
Lingard (Foto: GREG WOOD, © GW/FL)

Sjekk denne scoringen av Manchester United-talentet

Og tidligere Rosenborg-spiller scoret for A-League All Stars i kampen som endte med overbevisende Manchester United-seier.

A-League All Stars-Manchester United 1-5

Se høydepunktene fra kampen i videovinduet øverst i saken.

Etter at Manchester United gikk på et overraskende tap mot Singha All Stars i forrige uke, var det et skjerpet mannskap som entret banen mot A-League All Stars.

Startoppstillingen til Manchester United inneholdt som regel navn som er kjent for de fleste, men på topp var det en mindre kjent spiller som dannet spisspar med Danny Welbeck.

Iskaldt United-talent
20 år gamle Jesse Lingard har vært Manchester United-eid siden 2009, og var i fjor på utlån i Leicester City. Og Lingard fikk i aller høyeste grad presentert seg for David Moyes.

Etter elleve minutter fikk unggutten sjansen alene med keeper Ante Covic, og satte ballen iskaldt mellom beina til keeperen.

Les også: Han skulle bli den nye Roy Keane

Danny Welbeck økte ledelsen til 2-0 etter 34 minutter, og Manchester United gikk til pause med full kontroll på stjernene fra den australske ligaen.

Lingard-perle
Kun syv minutter ut i 2. omgang fikk den tidligere Rosenborg-spilleren Besart Berisha ballen 16 meter fra mål. Albaneren løsnet et relativt løst skudd, men skuddet snek seg likevel bak Anders Lindegaard i Manchester United-målet.

Les også: Sjekk lørdagens fotballrykter: – Moyes ønsker å hente to stjerner til Old Trafford

Så var det tid for Lingard til å vise seg fram på nytt: 20-åringen fikk ballen på kanten av 16-meteren og førte ballen innover i banen.

Jesse Lingard var iskald i avslutningsøyeblikket, og satte ballen knallhardt opp i det lengste krysset.

van Persie-punktum
Etter 70 minutter scoret Danny Welbeck 4-1 på et hodestøt etter en corner, men det var lagets største stjerne som skulle få sette punktum i kampen.

Innbytteren Robin van Persie bommet først alene med keeper etter 87 minutter, men fikk en ny sjanse rett etterpå. Da gjorde han ingen feil, og fastsatte sluttresultatet til 5-1 til Manchester United.

Les også: Moyes bekrefter United-bud på Fàbregas

A-League All Stars skulle være et lag bestående av de største stjernene fra den australske ligaen, men verken Alessandro Del Piero og Emile Heskey var med i troppen.

Se høydepunktene fra kampen i videovinduet øverst i saken.