BEKYMRET: David Moyes har all grunn til å være bekymret etter å ha møtt på mye motgang på overgangsmarkedet. (Foto: Barrington Coombs/Pa Photos)
BEKYMRET: David Moyes har all grunn til å være bekymret etter å ha møtt på mye motgang på overgangsmarkedet. (Foto: Barrington Coombs/Pa Photos)

Sjekk lørdagens fotballrykter: – Moyes ønsker å hente to stjerner til Old Trafford

Mens Liverpool og Tottenham sikler på samme brasilianer. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Vil du bli vår nye Premier League-ekspert? Klikk her!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Og nå er også overgangsvinduet vidåpent.

Fredag ble det meldt at Brendan Rodgers kalte Arsenals bud på Luis Suarez for en fornærmelse, men nå tar uruguayaneren ordet fra sin egen munn: Ifølge Mirror skal Suarez være klar til å fortelle Liverpool at det nettopp er Arsenal han vil til. Så gjenstår det å se om Arsenal er enig i at tidenes mestscorende spiller på det uruguayanske landslaget er like mye verdt som sin landsmann Edinson Cavani.

Les også: Moyes bekrefter United-bud på Fàbregas
Les også: Han skulle bli den nye Roy Keane

David Moyes har kanskje ikke hentet noen virkelig store navn til Old Trafford ennå, men ambisjonene er det ingenting å si på. Manchester Uniteds nye skotske trener skal være klar for å legge rundt 910 millioner kroner på bordet. Ikke bare for en spillere, men to stjernenavn.

The Times melder at Moyes ønsker å hente både Cesc Fabregas og Gareth Bale, noe de ønsker å gjøre for 910 millioner kroner til sammen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

VENSTREFOTEN: Gareth Bale og Cristiano Ronaldo kan utgjøre en dødelig frisparkduo for Real Madrid neste sesong. (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
VENSTREFOTEN: Gareth Bale og Cristiano Ronaldo kan utgjøre en dødelig frisparkduo for Real Madrid neste sesong. (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Arsenal har tidligere blitt beskyldt for å være gjerrige i forhold til overganger, men de kan ikke kritiseres for å være inaktive på overgangsmarkedet så langt denne sommeren. I tillegg til jakten på Luis Suarez, skal de nå være ute etter å hente Juan Mata til klubben, melder Daily Mail. Spanjolens fremtid på Stamford Bridge skal være usikker etter at Jose Mourinho gjorde comeback som Chelsea-manager.

Les også: Manchester City henter Stevan Jovetic
Les også: Tito Vilanova gir seg i Barcelona

Det brasilianske stortalentet Bernard ønsker å forlate sin brasilianske klubb Atletico Mineiro etter Copa Libertadores-finalen kommende onsdag, og en slik uttalelse legges merke til av europeiske toppklubber. The Independent melder at Liverpool og Tottenham skal ha 20-åringen som et overgangsmål, men ikke uten konkurranse. Mesterliga-klubbene Dortmund, Porto og Sjakhtar Donetsk sikler alle etter kantspilleren.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Bernard (Foto: VANDERLEI ALMEIDA, © eba/pp/ms)
Bernard (Foto: VANDERLEI ALMEIDA, © eba/pp/ms)

Etter at Liverpool gikk til innkjøp av ny keeper i Simon Mignolet, ser det ut til at de vil teste hvordan de klarer seg i en sesong uten Pepe Reina på banen eller i garderoben. Spanjolen lånes nemlig ut til italienske Napoli for hele kommende sesong, skriver The Telegraph.

Les også: Benteke trakk overgangssøknaden - signerte ny Villa-kontrakt
Les også: Her er «Mirakelet i Marseille» gjenskapt i Lego

Alan Pardew og Newcastle vil forsterke laget offensivt. Ikke bare med en, men med to angripere. Ifølge The Times er Newcastle interessert i å hente både Darren Bent og Lyons Bafetimbi Gomis til St. James' Park.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Gomis (Foto: PHILIPPE DESMAZES/Afp)
Gomis (Foto: PHILIPPE DESMAZES/Afp)

Norwich er på jakt etter en erstatter for Grant Holt, som forlot klubben til fordel for Wigan tidligere i sommer. De kanarigule ser dermed utenfor Englands grenser for å finne interessante spisser, og Italia er landet de har festet blikket på så langt, skriver TalkSport. Catanias spiss Maxi Lopez, som tidligere har spilt for både Barcelona og Milan, skal være spissen Norwich ønsker seg.

Tottenham-manager Andre Villas-Boas ble raskt linket som en potensiell erstatter for Tito Vilanova i Barcelona, men nå skriver The Telegraph at portugiseren ikke har noe ønske om å forlate Tottenham på nåværende tidspunkt.

Les også: Vitesse vil selge Pedersen
Les også: Her scores Hødds historiske Europacup-mål

Napolis 29 år gamle sveitsiske midtbanespiller Gökhan Inler skal ha vært i kikkerten til Arsenal, men skal ha sagt nei til en overgang til London-klubben, skriver Express.

Arsenal må sies å være blant de mer aktive på overgangsmarkedet akkurat for øyeblikket. Nå skriver at Tuttomercatoweb at Arsene Wenger også ønsker seg Bayern Münchens midtbanespiller Luis Gustavo.