wayne (Foto: AFP)
wayne (Foto: AFP)

Sky Sports: Sint og forvirret Rooney vil vekk fra United

David Moyes har slått fast at Wayne Rooney ikke er til salgs, men 27-åringen skal ha et ønske om å komme seg bort fra Old Trafford.

Det hevder Sky Sports som mener å vite at Rooney ikke har endret mening i løpet av sommeren.

I mai uttalte Sir Alex Ferguson at landslagsspilleren nok en gang ønsket seg bort, og dette ble hovedtema da David Moyes møtte pressen for første gang som Manchester United-manager 5. juli.

– Vi har snakket sammen flere ganger. Det som har skjedd, har skjedd. Vi jobber sammen nå og jeg kan se glimtet i øyet hans. Han ser fornøyd ut. Jeg må si jeg er imponert over hvordan han har fremstått. Han er ikke til salgs, svarte Moyes på et av de mange spørsmålene om Rooneys fremtid.

Vil være førstevalg
Elleve dager senere melder Sky Sports at Rooney skal være både «sinna» og «forvirret». TV-kanalen mener å vite at den tidligere Everton-spilleren er misfornøyd og fortsatt ønsker seg bort.

– Rooney mener han er på toppen i sin karriere, og har ingen planer om å være en spiller som går inn og ut av laget. Han vil ikke spille andrefiolin for noen, sier Sky Sports-reporter Kaveh Solhekol til nettsiden.

Artikkelen fortsetter under bildet!

LEI AV ROONEY-RYKTENE: David Moyes. (Foto: DANIEL MUNOZ/Reuters)
LEI AV ROONEY-RYKTENE: David Moyes. (Foto: DANIEL MUNOZ/Reuters)

Han forteller videre at Rooney har vært i kontakt med både klubben og manager David Moyes de siste ukene. Spilleren skal være sint, forvirret og lite fornøyd med måten han blir behandlet på.

Både Arsenal og Chelsea skal være ute etter landslagsspilleren som ifølge Sky Sports stiller seg positiv til å flytte til London.

Hjem med skade
Manchester United-direktør Ed Woodward uttalte forrige helg at klubben ikke har planer om å tilby Rooney ny kontrakt denne sommeren. Hans nåværende avtale løper ut 2014/2015-sesongen.

– Vi har ikke diskutert en forlengelse. Jeg har ingen planer om å sette meg ned med noen spillere og diskutere nye kontrakter. Det finnes heller ikke noen bestemte datoer vi har satt av til det, sa Woodward.

Rooney måtte forrige uke forlate klubbens oppkjøringsturné i Asia etter én dag på grunn av en strekkskade som kan holde han på sidelinjen den neste måneden.