running man7
running man7

Her blir han hyllet av Arsenal-spillerne etter å ha jaget lagbussen i åtte kilometer

Se den hjertevarmende videoen med supporteren som ble heiet frem av Arsenal-spillerne.

Video med tillatelse fra ArsenalTour.

En vietnamesisk fotballsupporter har fått tilnavnet «løpemannen» etter å ha jaget Arsenals lagbuss i åtte kilometer gjennom gatene i Hanoi tirsdag.

Løpeturen ble særdeles vellykket for den unge mannen, som til slutt fikk komme om bord i bussen og møte sine helter. Arsenal har publisert en video som viser hvordan spillerne roper om å plukke opp gutten som jogger ved siden av bussen gjennom den vietnamesiske hovedstaden.

– Sign him up, synger ekstatiske Arsenal-spillere.

Se video: Hvem i all verden er det du har signert for nå, Suarez?

– Drømmer kan gå i oppfyllelse
Videoen understreker tydelig hvor populære engelske fotballklubber er i Asia. Man kan høre spillernes latter i det supporteren fortsetter jakten på bussen fra en moped før han blir hentet om bord.

Se den herlige gladvideoen over!

– Dette er en melding til alle om at dersom du virkelig vil følge drømmene dine, kan de gå i oppfyllelse, sier Arsenal-målvakt Wojciech Szczesny i videoen.

Supporteren får møte flere av spillerne og får Arsenal-drakten sin undertegnet av manager Arsène Wenger.

Les også: Se denne utrolige Sir Alex-hyllesten i Super Mario-stil

Vant 7-1
Arsenal spilte for øvrig treningskamp mot Vietnam onsdag, og vant 7-1.

Olivier Giroud (3), Alex Oxlade-Chamberlain, Chuba Akpom (2) og Ignasi Miquel scoret målene. Tran Manh Dung scoret Vietnams mål.

De siste ukene har tusenvis av fotballgale asiater møtt opp og mottatt Arsenal-, Chelsea- og Manchester United-spillere som rockestjerner under klubbenes sesongoppkjøringsturer.

(©NTB)