sunder (Foto: AP)
sunder (Foto: AP)

Sunderland hentet italiensk landslagsspiller

Paolo di Canio har sikret seg landsmannen Emanuele Giaccherini fra Juventus.

Én uke etter at Jozy Altidore ankom Nord-England, har Sunderland styrket stallen på ny.

Denne gang har manager Paolo di Canio vært på jakt i hjemlandet og sikret seg den italienske landslagsspilleren Emanuele Giaccherini fra Juventus.

Den 28 år gamle midtbanemannen har signert en fireårskontrakt på Stadium of Light, melder Sunderland på sin hjemmeside tirsdag.

Lokalavisen Chronicle Live melder at Premier League-klubben har bladd opp nærmere 60 millioner kroner for å sikre seg Giaccherini. Mandag besøkte han Sunderlands treningsleir i Nord-Italia for å gjennom den medisinske sjekken og fullføre avtalen.

Giaccherini ble hentet til Juventus etter tre sesonger i Cesena og har vunnet to seriemesterskapet på rad i Torino. Den offensive spilleren, som kan spille både sentralt og ute på kanten, spilte ti kamper fra start og kom inn i sju Serie A-oppgjør forrige sesong.

Totalt endte han på 40 kamper og fire mål i Juventus-trøya.

Sunderland-nykommeren står med 14 landskamper for Italia og var sentral på laget som tidligere i sommer endte på tredjeplass i Confederations Cup.

Giaccherini blir Sunderlands niende nye fjes i garderoben denne sommeren. Tidligere har Valentin Roberge, Modibo Diakite, Cabral, Jozy Altidore, Vito Mannone, David Moberg Karlsson, El-Hadji Ba and Duncan Watmore alle flyttet til Wearside.