SUPERFERGIE
SUPERFERGIE

Se denne utrolige Sir Alex-hyllesten i Super Mario-stil

– Det tok meg to og en halv uke å lage den, men det var verdt det.

Sir Alex Ferguson er blitt hyllet på stort sett alle vis som er mulig etter at han takket for seg i Manchester United.

En av de mer originale hyllestene står Anton Alfimenko for. Han har laget en video med «Super Fergie», der den legendariske manageren hylles i Super Mario-stil.

Se den fantastiske Fergie-hyllesten over!

– Jeg så på forskjellige videoer på YouTube, og oppdaget at det foregikk en «Mario uke». Så jeg tenkte hvorfor ikke? Jeg forsøker nye ting og tenkte det var en god idé. Det tok meg to og en halv uke å lage den, men det var verdt det, forteller Alfimenko til tv2.no.

Les også: Sir Alex Fergusons avskjedstale til spillerne: – Kall meg aldri sjef igjen

Skal studere animasjon i England
YouTube er videoen til Alfimenko, som er fra Almaty i Kasakhstan og fyller 18 år om en uke, blitt sett av over 180 000 siden den ble lastet opp fredag i forrige uke.

Og det er bare å stålsette seg for mer i fremtiden, for han har store planer om å fortsette med å lage videoer. Snart skal han også flytte på seg for å leve ut drømmen sin.

– Veldig snart reiser jeg til England for å studere animasjon og visuelle effekter, så video og film er noe jeg vil holde på meg livet ut. Det beste er at jeg virkelig liker å holde på med det, og at andre folk liker det. Jeg har laget forskjellige videoer i to og et halvt år nå, forteller Alfimenko.

Les også: Derfor ga Sir Alex seg

Gangnam Style med Fergie og Solskjær
Det er ikke bare Ferguson-hyllesten i Mario-stil som er imponerende. Han har også laget en ellevill video der Sir Alex Ferguson danser Gangnam Style med blant annet Ole Gunnar Solskjær.

Du kan se flere av Anton Alfimenkos videoer på hans YouTube-konto, og du kan også følge animasjonstalentet på Twitter.

Gjenopplev også Frode Gryttens Ferguson hyllest:

717347