Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Viking er på jakt etter en erstatter for midtbanespilleren Martin Ørnskov, som nylig ble klar for den danske storklubben Brøndby.

Dessuten kan omstridte Makhtar Thioune bli solgt i sommer.

LES OGSÅ: Solskjær kjøpte Forren tilbake: – Gjelsten og Røkke måtte bidra

– Vi ser på mulighetene, og forskjellige alternativer. Vi har vurdert Hoseth, utover det har jeg ingen kommentar på nåværende tidspunkt

Bekrefter interessen
Viking-direktør Arne Larsen Økland bekrefter overfor Stavanger Aftenblad at Viking er vurderer å hente Moldes Magne Hoset til klubben – om muligheten skulle by seg.

– Det er et navn vi har sett på, bekrefter Viking-direktør Arne Larsen Økland overfor Aftenbladet.

– Vi ser på mulighetene, og forskjellige alternativer. Vi har vurdert Hoset, utover det har jeg ingen kommentar på nåværende tidspunkt, fortsetter han.

Vikings trener Kjell Jonevret hevder at han ikke kjenner til så mye rundt en eventuell overgang for Hoset.

– Jeg vet ikke så mye om dette, og ble litt tatt på senga nå, men det er mulig det. Jeg har jo jobbet med ham tidligere, og det er klart at han er en spiller som er i den kategorien vi ser etter. Samtidig har han vel vært litt skadet i år. Jeg kjenner mange som ser ham hver uke, så om vi ønsker se nærmere på ham vil det jo la seg gjøre, sier Jonevret.

LES OGSÅ: Målras sikret avansement for RBK – Tromsø med sterk borteseier

Magne Hoset - Molde (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)

Vil bli skadefri
Magne Hoset selv har først og fremst fokus på å bli skadefri og spille fotballkamper igjen.

– Jeg har fokus på å bli skadefri og spille meg inn på Molde-laget, er alt hab vil si om interessen fra Rogalands-klubben til Rbnett.no.