rekdalklikk
rekdalklikk

Her avbryter Rekdal TV 2-intervju

Vålerenga-treneren ble irritert etter kritiske spørsmål om klubbens overgangspolitikk.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

VALLE (TV 2 Sporten): Onsdag meldte Drammens Tidende at Strømsgodset og Vålerenga har snakket sammen om en overgang for Mohammed Fellah (24).

Jostein Flo nektet for at det har vært samtaler mellom klubbene, men etter det TV 2 Sporten erfarer skal partene ha hatt en dialog om en permanent overgang.

Når TV 2 tok turen til Valle torsdag formiddag for å snakke med Vålerenga-treneren om overganger endte det med at Rekdal brått avsluttet intervjuet.

Vålerenga har hentet inn et par litt eldre spillere, samtidig som Aaron Samuel (19) forsvinner og nå kanskje Mohammed Fellah (24). Hva gjør det med attraksjonsverdien til Vålerenga?

– Jeg skjønner det, men nå begynner jeg å bli irritert på deg. Nå graver du etter piss. Jeg kan snu spørsmålet ditt. Hva har de prestert det halvåret som har gått? Også avslutter vi diskusjonen der, for jeg gidder ikke å svare på de dumme spørsmålene, sier Rekdal og går. e

Se intervjuet i videovinduet øverst i saken.

Les også:Fellah på vei til Strømsgodset: – Helt horribelt

Ikke umulig
Før den tid hadde Rekdal følgende å si om Fellah og interessen fra Strømsgodset.

– At han er klar for Strømsgodset er bare tull.

– Men har det vært dialog?

– Det spørs hva du mener med dialog det.

– Har Strømsgodset tatt kontakt angående Fellah?

– Det er mange som spør oss om situasjonen til spillerne våre. Det er naturlig. Foreløpig er det ikke noe tema i det hele tatt. Fellah har sagt at han vil utenlands og da må vi tenke i andre baner.

– Men å slippe han til en norsk konkurrent. Er det aktuelt?

– Det er ingenting som er umulig eller uaktuelt i fotball, men per nå er dette en stor sak som er blåst ut av ingenting.

fellah

Fellah: – Bør skje noe i sommer
Mohammed Fellah opplever situasjonen i Vålerenga som fastlåst. 24-åringen, som har kontrakt med VIF ut sesongen og allerede nå kan signere for en annen klubb som Bosman-spiller med avtale fra 1. januar, ønsker seg helst utenlands, men kan også tenke seg å spille for Strømsgodset eller andre norske klubber.

– Jeg kjenner mange av Godset-spillerne og har hørt mye bra om Ronny (Deila). Man kan se de har gjort noe rett der, men hvor jeg kommer til å spille får de neste dagene vise. Noe kommer nok til å skje snart, sier Fellah til tv2.no.

Han snakket med pressen etter torsdagens trening i solskinnet på Valle og visste da ikke om han er med i troppen til morgendagens bortemøte med Hønefoss.

– Kan du ha spilt din siste VIF-kamp?

– Jeg vet ikke. Det kan jo bli den siste. Jeg vet ikke så mye, men tror det skjer noe i sommer. Det bør skje noe i sommer.

Interessen fra Strømsgodset forventer han å få vite mer om de nærmeste dagene. Å signere en ny kontrakt med Vålerenga er fortsatt helt uaktuelt.

– Det skjer ikke. Det har vært uaktuelt siden februar, sier Fellah.