montasje orica
montasje orica

Se Orica GreenEDGE-guttas vanvittige AC/DC-hyllest

Oppblåsbare gitarer, fyrverkeri og parykker. Se musikkvideoen her!

Det australske laget Orica GreenEDGE har virkelig satt farge på årets Tour de France. Det hele startet på meget dramatisk vis på den aller første etappen av rittet.

Opp- og nedturer
Lagets buss ble sittende fast under målrigget i Bastia og målgang måtte flyttes tre kilometer tilbake. I hovedfeltet gikk det en vanvittig massevelt som felte flere av de største kanonene. Bussen til Orica GreenEDGE ble omsider flyttet og Marcel Kittel kunne spurte inn til seier ved den opprinnelige målstreken.

Les også: Her skjønner Orica-sjefen at bussjåføren har kjørt på målseilet: – Å f***

Men Touren fortsatte hakket mer positivt for Orica GreenEdge. På den tredje etappen spurtslo Simon Gerrans Peter Sagan, før australierne vant lagtempoen dagen etter. Gerrans kunne dermed ikle seg den gule ledertrøyen, som han senere «ga bort» til lag- og romkompis Daryl Impey.

AC/DC-hyllest
Mandag er det en etterlengtet hviledag for rytterne i Tour de France - i den forbindelse har det fargerike Orica GreenEDGE-laget satt sammen en ellevill hyllest til deres eget favorittband.

Til tonen av AC/DCs legendariske «You Shook Me All Night Long», har ryttere, fans og støtteapparat rocket med oppblåsbare gitarer til tonene fra det australske bandet:

«Laget vårt kom her for å rocke. Hvilken bedre måte å gjøre det på enn sammen med våre fantatiske fans til en legendarisk sang av tidenes beste band, AC/DC. Denne musikkvideoen er en hyllest til dem og våre fans langs veiene og over hele verden. Vi laget denne for DERE»

Se musikkvideoen øverst på siden!

Dette er imidlertid ikke første gang Orica GreenEDGE-gutta lager musikkvideo. Under Vuelta a España i fjor laget rytterne en kopi av hit-låten «Call me maybe» av Carley Rae Jespen som cheerleaderne til Miami Dolphins også har laget en musikkvideo til tidligere.