Paulinho med Tottenham skjerf. (Foto: Twitter, @SpursOfficial)
Paulinho med Tottenham skjerf. (Foto: Twitter, @SpursOfficial)

Paulinho endelig bekreftet klar for Tottenham

Tottenham bekrefter kjøpet av den brasilianske stjernen.

Ryktene rundt Paulinhos overgang til Tottenham har pågått lenge, og tidligere i uken bekreftet midtbanespilleren at han kom til å forlate Corinthians til fordel for Nord-London på en pressekonferanse.

Det har allikevel tatt tid før overgangen ble bekreftet, og enkelte onde tunger hevdet at noe hadde strandet enten i de personlige betingelsene eller på medisinsk sjekk, men lørdag bekrefter Premier League-klubben via sine offisielle hjemmesider at brasilianeren har gjennomgått en medisinsk test og signert for de liljehvite.

– Jeg er veldig lykkelig og spent etter å ha sluttet meg til Spurs. Det er en stor glede for min karriere å være i en så stor klubb som Tottenham, sier midtbanespilleren.

Paulinho ble belønnet med bronseballen som Confederations Cups tredje beste spiller, da Brasil vant turneringen på hjemmebane etter 3-0-seier mot Spania i vanvittig finale.

Les også: – Tottenham har sikret seg «Kroatias Messi»

På White Hart Lane blir han lagkamerat med landslagskollega Sandro, og André Villas-Boas håper nok på at de to og Mousa Dembélé danner en av Premier Leagues sterkeste midtbanetrioer kommende sesong.

– Det er fint å ha en annen brasilianer i troppen og jeg gleder meg til å treffe Sandro og de andre spillerne. Tottenham har mange store spillere, og jeg vil hjelpe dem til suksess, sier 24-åringen.

Overgangssummen for 24-åringen er ikke offentliggjort, men skal være på rundt 17 millioner pund – snaue 160 millioner kroner. Det er ny overgangsrekord for Tottenham.